Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WkrótceRozwódka

Rozwód z winy męża, jak wygląda na sali sądowej?

Polecane posty

Gość WkrótceRozwódka

Czy ktoś ma doświadczenia po przejściu przez rozwód z winy męża (zdrada), gdy mąż próbuje udowodnić winę wspólną? Czego nie wypada mówić, jakich sformułowań nie używać, by nie zostały wykorzystane przeciwko mnie? Poradźcie

Gość gość
lepiej weź adwokata. jak rozwód będzie z orzeczony z jego winy, to jak np. stracisz pracę on będzie ci musiał dokładać do utrzymania. Pewnie dobrze o tym wie, więc zrobi wszystko, by nie orzeczono jego wyłącznej winy. będzie mówił, że mu za mało dawałaś i musiał sobie ulżyć na boku.

Gość gość
jak sam sie przyznał, to może wyjść na jego korzyść. Jak okłamywał cię do końca, to masz szanse. weź adwokata.

Gość Wkrótce Rozwódka
Prawda jest taka że on nigdy się nie przyznał do końca..do seksu, tylko do całowania haha dobre sobie. Całował się gdy spędził u niej noc

Gość gość
myślę,że z pomocą dobrego prawnika można wiele w sądzie osiągnąć. ja korzystałam kiedyś z usług kancelarii www.kancelariajk.opole.pl z pomocą mecenasa Kulińskiego,który okazał się dla mnie dużym wsparciem na sali rozpraw, moją sprawę udało się zakończyć pomyślnie.

Gość gość
Skontaktuj się z adwokatem – on najlepiej ubierze twoje oczekiwania w określone normy prawne. Możesz zwrócić się do Pani mecenas Aleksandry Zdanowicz z kancelarii www.kancelariagliwice.pl wzorowo poprowadziła moją sprawę rozwodową i była dla mnie oparciem w trudnym czasie.

Gość gość
Ja też mam to doświadczenie za sobą. Nie chcę się wdawać w szczegóły,ale po burzliwym procesie udało mi się uzyskać rozwód z orzeczeniem o winie mojej eks. Duża w tym zasługa mojej pełnomocnik – Mec. Puciłowskiej z kancelarii http://adwokat-pucilowska.pl/ i cóż mi pozostało – teraz powoli układam sobie życie od nowa.

Gość gość
A ty jestes bez winy?? Powiedz .... bo sadze ze nie...

Gość gość
Idz do adwokata i tyle. Nie sadze ze ty jestes swieta. Bedzie pol na pol....