Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kajla526

Klub Glamour w Olsztynie

Polecane posty

Gość Kajla526

Witam, czy któraś z was miała okazję pracować w tym klubie lub zna kogoś kto pracuje, bo dostałam propozycję pracy i chciałabym zasięgnąć jakiejś opinii. Dziękuję za odpowiedzi.

elo, pracuje tam, pierw bylam promotorka a teraz jestem kelnerka jest normalnie ekipa spoko, zatrudniaja na umowie, no i kasa jest fajna zarabiam tygodniowo po 6,7,stowek no i napiwki itdw dla mnie super,bo nigdzie takich stawek nie daja a sam klub to sa tancerki,tancza fajnie klienci tez sa spoko na poziomie ,polecam:) zawsze mozesz z dziewczyna z biura pierw przyjsc zobaczyc klub ja tak zrobilam zobaczylam jak co wyglada spodobalo mi sie i dopiero pozniej podpisalam umowe:)

Gość gość
Ja tam tez polecam :) Mi się bardzo podoba, pracuje jako hostessa. Zarabiam suoper i do tego mam prace w której dobrze się bawie :)

Gość Julka2002
A powiedzcie coś o pracy promotorki bo oferują fajną kasę ale nie wiem czy mi sie chce stac na ulicy i zapraszac.

Gość gość
Ja pracowałam jako promotorka przez miesiac, niestety musialam zrezygnowac bo mialam wazne egazminy w szkole. Ale musze przyznac, ze pieniadze robily wrazenie. Mialam 800zł tygodniowo za rozdwanie ulotek i zapraszanie klientow. Przez to, ze tak dobrze mi szlo nawet pogoda mi nie przeszkadzala:) Na pewno tam wroce jeszcze do pracy jak beda jeszcze kogos potrzebowali, tym bardziej, że zaraz wiosna

bylam promotorka bo teraz jestem barmanka a na promocji jest spoko jest mega luzny grafik pracowalam jak mi pasowalo mialam duzo nauki wiec roznie raz 4,5godz a jak mialam wiecej czasu to na6,7godz przychodzilam zazwyczaj 3,4razy w tygodniu wiec spoko a jest dycha za godzine i prowizje od kazdej osoby mialam tygdoniowki po 6,7stowek wiec sie oplaca:) teraz juz mam luz z nauka od pazdziernika ide dopiero dalej wiec sie przezucilam na barmanke bo zawsze chcialam tak pracowac a bylo miejsce i dali mi szanse:) a sama praca na promocji jest banalnie prosta zapraszasz albo ktos chce albo nie bez spiny a kasa leci, bo zawsze ktos wejdzie :-)

Gość gość
A czy jest szansa na awanse w tej firmie?

hej,no ja bylam hostessa jest okej, dziewczyny pozytwyne krejzoly:) pozdrawiam przy okazji! fajnie to wspominam,kierowniczka spoko zarobki tak naprawde to jest to dlaczego warto tam pojsc do pracy ja zarbialam po siedem,osiem stowke tygodniowo i tez wiecej i odlozylam w koncu na auto oplacilam dwa smestry na studiach:D polecam,sprobuj,nic nie stracisz:)

hej a jak nie mam doswiadczenia i nie umiem tanczyc na rurze to moge się zglosić do pracy"?

Gość gość
moja kumpela przez 3 miesiące zarobiła na fajne autko zapraszając klientów :D a pracowała po kilka godzinek wieczorami :D

Gość Ruda1212
xxx22 wczoraj hej a jak nie mam doswiadczenia i nie umiem tanczyc na rurze to moge się zglosić do pracy"? Jasne, ze możesz, zgłoś się do pracy jako hostessa, w międzyczasie nauczysz się tańczyć i zostaniesz tancerką ;)

Gość gość
pewnie że można awansować jak w każdej firmie - warto się starać bo najlepsze osoby mogą awansować na zastępce itd

no ja awanasowalam zaczynalam na kelnerce i potem zwolnilo sie miejsce zastepcy kiero i dostalam propozycje,powiedzieli,ze widza jak poracuje,klienci chwilili mnie :) o czym nawet nie wiedzialam hehe no i udalo mi sie wiec sa awanse i najlepsze ze z zaskoczenia:D przynajmniej ja tak mialam i jestem mega zadowolona bo koncze 23lata i juz takie stanowisko ;)

Gość gość
ja też nie umiałam tańczyć pole dance, tylko to co w klubach jak sie chodzilo na imprezy, a dzisiaj znam duzo figur, potrafie fajne rzeczy na rurce zrobic bo mamyw klubie lekcje tanca przez instruktorke :)

Gość Renatapoznan
A powiedzcie czy osoby bardziej przy tuszy też mogą się dostać do pracy w takim klubie?

Gość gość
i małe i duże jest piękne ! :) ciuszki zrobią z każdej kobiety ekstra laskę!

Gość kalaaann
no gruba za bardz to raczej nie mozesz byc. ale jak masz motywacje, to zrzucaj czem predzej, a na pewno ci przyjma

Gość gość
ćwicz ćwicz a potem będziesz utrzymywała formę na pole dance :D wiecie ile kalorii się spala :D :P

Gość Katarzynaalina
albo zapisz się już teraz na jakiś kurs, to nie duża kasa, około 100zł za miesiąc i już zaczniesz robić formę ;)

Gość gość
ja nie musialam zrzuca kg ale nie mialam wogole formy,wiecie jak jest sie szczuplym mozna duzo jesc to jakos o sporcie sie nie myslalao ale jak zaczelam chodzic na terningi to ciezko bylo musialam dodatkowo na rowerze,rolkach zaczac jezdzic kondycje podnioslam i wtedy lepiej mi szlo choc siniakow sie nie uniknie :)

Gość gość
Ja jak zaczynałam to byłam taka troszkę przy kości:) najpierw byłam hostessa ale praktycznie od razu zaczełam uczyc sie tanczyc i pomagałam dziewczynom jak było mało tancerek w klubie . Oczywiscie zaczełam chodzić na siłownię i stosować dietę, po nie całych 2 miesiącach przeszłam na tancerkę a po 4 to już miałam ekstra figurę:) wiec jak się chce to można

Gość MarzenaŁódź
Dziewczyny a jak nazywa się klub w Łodzi, bo chciałabym się dowiedzieć o pracę, ale chciałabym w tej firmie, bo ogólnie klubów go-go mamy kilka.

Gość GośkaEm
Witam, byłam dzisiaj na rozmowie na stanowisko z-cy koordynatorki, z pierwszego spotkania wnioskuję, że oferta jest bardzo atrakcyjna i interesująca. Pracuje się 5 dni w tygodniu, 2 na 1 mieście, 2 na 2 mieście i 1 w biurze, kasa super. Czy ktoś miał styczność z tym stanowiskiem?

Gość gość
Spoczko:) masz fajną propozycję:) Więcej osób do opieki niż główna koordynatorka:) bo musisz się poznać z dziewczynami na jednym i na drugim klubie:) ale spoczko:) i rekrutacja, fajna spawa:) siedzisz sobie w biurze, ogłoszonka, i rozmowy z dziewczynaki, które chcesz mieć w swoim Teamie:)

Gość gość
z Tego co wiem to posada jest też w Trójmieście na zastępce koordynatorki? Czy to to sama praca? słyszałam od dziewczyny co mnie rekrutowała, że można pracować też w innym mieście? ktoś? coś?

Gość gość
Szkolenie,! na szkoleniu możesz podjąć się dyskusji na temat zespołu i miasta, które mogą Ci przydzielić do opieki:) Firma zatrudniająca współpracuje z wieloma miastami w Polsce

Gość gość
Doszły mnie słuchy, że firma się rozwija po za granicę Polski? to prawda?

Gość Jusssiak
Tak, są otwierane nowe kluby w innych Państwach.

Gość gośćkajka
no to suuuper, zaczynam szkolic angielski