Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość justlove1

Co mam zrobić?

Polecane posty

Gość justlove1

Hej. Mam 22 lata, nigdy nie miałem dziewczyny, a to z tego powodu, ponieważ jestem bardzo wybredny! Miałem parę okazji być w związku, bo same dziewczyny się do mnie kleiły, ale ja nie chciałem w ogóle tych znajomości ciągnąć dalej, ponieważ nie były w moim guście do końca lub nie odpowiadały mi z charakteru. Co zrobić dalej? Nie ukrywam, że chciałbym być w związku, lecz nie byle z pierwszą dziewczyną która mi się napotka w życiu. Mam spoko życie prywatne, bo po 16 jak kończę pracę zawsze coś robię do wieczora, więc czas mam zapełniony, a nie tak, że kończę pracę i nic nie robię po tym, więc aż tak nie myślę o samotności, ale nie ukrywam, że już powoli mi to doskwiera. Lubię iść na imprezę, potańczyć, poznać tam kogoś, lecz to nie jest to samo jakbym miał być w związku z dziewczyną, bo zawsze tego chciałem. Co poradzicie mi? Jestem cierpliwy, lecz czasami mam chęć już uciec z tego kraju, miasta i zacząć nowy rozdział mojego życia za granicą.

nie sądzę, że w innym miejscu byłoby inaczej. Wydaje mi się, że problem leży tylko i wyłącznie w Tobie. Musisz sam sobie odpowiedzć na pytanie, czego tak naprawdę oczekujesz... Czego chcesz i do czego dążysz... Powodzenia:) Patrz sercem! Kiedyś będziesz też stary i brzydki, pamiętaj ;)

Gość justlove1
Wiem, że kiedyś będę stary i już nie tak urodziwy, lecz po co okłamywać drugą osobę, a przede wszystkim siebie będąc z dziewczyną która Tobie się nie podoba do końca? Ja tak bym nie mógł no, ale inni może tak mogą. Szkoda czasu. Wiem, że charakter jest najważniejszy, bo tak uważam, lecz trzeba pamiętać, że każdy tak ma, że na początku to najważniejsze jest przyciągnięciem wyglądem. To się rzuca na 1 rzut oka, a nie charakter. Gdzie szukać odpowiednich kandydatek?

Nikt nie mówi, żeby wiązać się z osobą, która w żaden sposób Cie nie pociąga. Chodzi bardziej o to,żeby trochę "naciągać" swoje wymagania. Może akurat to ta jedyna. No i przede wszystkim nie kojarzyć każdej nowo napotkanej dziewczyny jako przyszłej partnerki. Mysle, że nie ma miejsc konkretnych, w których można kogoś wartościowego poznać. Są miejsca w których nie szuka się dziewczyn: KLUB, PUB itp Nie wiem jaki tryb życia prowadzisz, gdzie wychodzisz ale może warto najpierw zyskać kilku nowych znajomych i może właśnie w ich gronie odnajdziesz swoją drugą połowę. Z resztą cały czas uważam, że miłość przychodzi w najmniej oczekiwanym momencie i to zupełnie niespodziewanie (ale jak wychodzi to tak trzaska drzwiami, że nie ciężko tego nie zauważyć - niestety ;))

Gość justlove1
Niestety jeszcze taka sytuacja mi się nigdy nie przydarzyła. Ogólnie to sporo ćwiczę w tygodniu chodząc na siłownię, basen czy tańce, a tam to jestem przeważnie najmłodszy mimo 22 lat. Twoim zdaniem gdzie powinienem wychodzić? Do pubów nie chodzę, bo nie pije alkoholu, ale raz na tydzień idę na jakąś imprezę potańczyć wieczorem to fakt.

Gość justlove1
Co polecasz przez internet? Mam akurat takich znajomych, że moi znajomi nie robią domówek chociaż nie ukrywam, że chętnie bym się wkręcił.

dlatego mówię, że warto poznać nowych znajomych. Na siłowni? Na imprezie? Wiesz co jestem wlasnie po 4 letnim zwiazku, nie wiem co teraz jest w internecie. Słyszłam o badoo - może tam spróbuj :)

Gość justlove1
Mam tam konto i same dziwne dziewczyny :D Jeszcze często na zdjęciach oszukiwały mnie... sympatia lepsza, bo poznałem tam 3 dziewczyny tylko, ale wartościowe.

Gość gość
znajdź kogoś na teraz być może zostaniecie razem. Może nie znajdziesz wymarzonej dziewczyny. Ta na teraz powinna być tego świadoma