Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co zrobic ?.karmienie

Polecane posty

Gość gość

Witam mam takie pyt. Jutro wybieram sie do szkoly na zjazd moje dziecko ma 5 msc karmie wyłączne piersią. Jak karmie to mleka wystarcza a jak chce sciagac laktator em to sciagam w nocy z jednej piersi 40-70ml a drugiej zjada. Jutro musze zostawić mężowi mleko ale nie mam nawet 1 porcji z odciagania z 12h aby mieszac. Co zrobic? Mieszac to co mam z kilku dni czy dac mniej i dorobic mm? Mleko mam zamrożone bo zbieram od poniedzialku

Gość gość
Dać mm

Gość gość
ja bym dorabiala mm.jak potem samo mm dostanie to moze je chwilowo przytkac.

Gość gość
przestac byc niewolnikiem swojego dziecka i dac mm, bedzie koniec twoich dylematow

Gość gość
jakim niewolnikiem, co wy pieprzycie?! autorko wątku, to najgorsze miejsce na takie pytania. zadzwoń do położnej, do pediatry, do doradcy laktacyjnego, wszędzie indziej tylko nie tutaj.

Gość gość
Tak mysle ze będę dorabiać mm bo boke sie podac tulko mm żeby potem nie bylo E nie bedzie mi chciala cyca. A dawac jej smoczek taki dla noworodkow zeby sie naprqcowala ciągnąc czy normalnie?

Gość gość
Sluchajcie a jakiej wody nam uzyc do zrobienia mm? Gotowanej kranowy czy zywiec zdroj ngaz??

Gość gość
Ja jak musiałam gdzieś wyjść do dziecko dostawało mm i w żaden sposób nie zaburzyło to karmienia piersią. Laktatorem nie mogłam wcale ściągnąć wystarczającej ilości, frustrowałam się, wkurzałam aż powiedziałam dość. miałam ręczny ale taki z lepszych, nie wiem czemu mi nie wychodziło