Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dom opieki

Polecane posty

Gość gość

Szukam domu opieki dla osoby starszej. Najlepiej gdyby był w okolicach olsztyna. Pozdrawiam

Gość gość
Mój znajomy umieścił swoją babcie w http://www.domnaddolina.pl/. To jest kilkanaście km od Olsztyna chyba. Bardzo sobie chwali opieke i ośrodek.

Gość gość
dom opieki to nie jest taka ciężka sprawa. Jak się nie ma możliwości, warunków i czasu aby poświecić się opiece 24 godzinnej przy starszej sobie to można oddać staruszkę do domu opieki, do domu starców. Koło Warszawy jest dom opieki http://www.prywatnydomopieki.eu/ w którym osoby starsze mogą liczyć na fachową pomoc i towarzystwo innych osób.

Gość gość
U mnie też babcie oddaliśmy do domu opieki.

Gość gość
Możesz też sprawdzić www.domopiekipodbrzoza.pl. Trochę dalej ale warto ponieważ jest to bardzo dobry dom opieki. Moja babcia tam się znajduje i bardzo sobie chwali opiekę.

Gość Michał

Miałem mieszane uczucia w kwestii domu opieki dla Babci, jednak po tym jak jej Alzheimer stał się bardziej zaawansowany, nie było już innej opcji. Obecnie Babcia przebywa w Złotej Ostoi w Czosnowie i jesteśmy zachwyceni tym z jaką troską jest traktowana. To najlepsza decyzja 

Gość Sonia

Babcia od maja trafiła do Złotej Ostoi i również jesteśmy pozytywnie zaskoczeni opieką jaką uzyskała. Naprawdę super warunki lokalowe, profesjonalny personel, pyszne, dopasowane do potrzeb seniorów jedzenie i bardzo piękna okolica.