Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

josse

Moja żona pieści mnie ustami tylko w prezerwatywie!

Polecane posty

Witam, Jestem ze soją żoną już 12 lat, od 2 lat jesteśmy szczęśliwym małżeństwem. Od początku jak zostaliśmy parą tylko się kochaliśmy bez żadnych ekscesów większych. Po jakimś czasie poprosiłem ją aby mnie pieściła oralnie. Z nie chęcią ale spróbowała. Jednak jedynie delikatnie lizała, bała się go włożyć do ust. Po kilku takich razach, poprosiłem ją aby może bardziej się postarała i possała. Niestety odmówiła, po prostu jej nie smakowałem. No cóż, trudno, sam ją jedynie tam pieściłem bo sprawia mi to wielką przyjemność. Lubię jak mojej kobiecie jest dobrze, strasznie mnie to podnieca. Po kilku latach około 6-8 moja jeszcze wtedy narzeczona zaproponowała, że może to robić, ale jedynie w gumce smakowej. Oczywiście przystałem na tym. Było nieziemsko :) Nigdy wcześniej czegoś podobnego nie doznałem. Robi to do dzisiaj, tzn jedynie mnie pieści tak jakieś 3-5minut przed seksem, w czasie seksu zakładam inną prezerwatywę typu skin cieniutka :) Raz tylko na moje urodziny doprowadziła mnie do orgazmu robiąc to w gumce, znaczy się zrobiła mi pełnego loda:) Było ekstra. Ma kobieta talent, ale się strasznie krępuje, może już nie tak jak kiedyś, ale zawsze. Piszę, to ponieważ chciałem zapytać jak jest u was ? Czy ktoś również ma podobne przeżycia? Trochę mam wrażenie, że moja żona nie do końca mnie akceptuje, może nie do końca kocha, nie wiem. Ogólnie jest mi z nią dobrze, ale jakoś to mi nie daje spokoju. Jak tylko próbuję delikatnie o tym porozmawiać, to dostaje komunikat, że ciągle mi mało i takie tam tematy. Proszę o opinie. Pozdrawiam Michał

Gość gość
Pierwszy raz słyszę żeby robic loda w gumce. Ja nie jestem z tych wstydliwych wiec u nas nie ma urywania tematu. Zaproponuje mężowi to o czym pisałeś.

jakiej odpowiedzi się spodziewasz :P widziały gały co brały :P mój chłopak nie szaleje w łóżku więc jeszcze nie wiem czy będzie moim mężem :)

Gość gość
nie jestem pewna, ale skoro jestescie 12 lat malzenstwem to moze...ja ZAPYTAJ DLACZEGO?? ale tak jak mowie, nie na pewno, bo nie znam sie na tym...masakra! SERIO???? ludzie juz nie potrafia normalnie zapytac o co chodzi? tylko jacys tacy swietojebliwi wielce, ona mu loda robi a on boi sie zapytac czemu tylko w gumce

Gość gość
Czytaj ze zrozumieniem.

Gość gość
aaa, to po to produkują te smakowe gumki :D

Gość gość
Tez się zastanawiałam zawsze po co a tu masz, taka oczywistość.

Nie lubi po prostu zapachu i smaku upławów moich, chyba ją to brzydzi.

Gość gość
Może zamiast smakowej gumki kup jakiś hm... coś smakowego :) balsam owocowy czy coś takiego żeby hmm c***achnial:) moim zdaniem o to jej chodzi o nie przyjemny smak.

Gość gość
Tak juz ma. Nie lubi to nie. Przeciez wiedziales. Ja nigdy o tym nie słyszałam.

Gość gość
umyj dokładnie wybalsamuj i daj jej:) dziewczyna się skazila bo może brzydko pachnial ci wtedy i tyle.

Gość gość
Loda w gumce Paw na samą myśl: ( Wybacz autorze ale to jest chore

Czemu chore przecie po to wymyślili smakowe wersję.

Gość gość
jak penis jest dokładnie umyty, to nie ma żadnego zapachu mówi ci to kobieta, która nie ma przed tym oporów, ale gdyby poczuła brzydki zapach, puściłaby pawia wprost na penisa

tak szczerze, to mnie by bardziej brzydziło brać do ust taka prezerwatywe smakową, serio. Widać coś Twojej żonie nie pasuje, po co to rozkminiasz? Sam napisałeś, ze nawet w prezerwatywie było nieziemsko, to gdzie problem???

Josse jeśli mogę Tobie doradzić to może wspólna kąpiel, rozpal ją dobrze i wówczas zaproponuj żeby zrobiła Tobie loda, może się przekona, mówią najgorszy pierwszy raz. Użyj do kąpieli pachnącego żelu i na pewno Twój k***sek będzie lepiej smakował żonie , niż prezerwatywa smakowa.

Magda200, Dziękuję za wskazówki może faktycznie to coś da. Spróbuję w najbliższym czasie ;) choć nie sądzę, ona jest strasznie uparta kobieta. ;)

Gość gość
Nie używaj żadnych żelów tylko wysmaruj penisa jakimś smakołykiem, który lubi twoją żona np czekolada, jakimś kremem, bitą śmietaną itp. https://www.sexuarium.pl

Josse zapomniałam dopisać , przy okazji kąpieli lampa wina, bądź szampana na rozluźnienie, musi zadziałać.