Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

smutno mi, że nie mam z kim uprawiać seksu

Polecane posty

Gość gość

Jestem jakimś wybrykiem natury, bo z charakteru jestem bardzo nieśmiała i nietowarzyska, a mam ogromny temperament i ciągłą ochotę na seks. Chciałabym umieć poznawać facetów, albo mieć mniejsze libido :(

Gość gość
też byłem nieśmiały,mały i miałem problem z kobietami dość długo dopiero w wieku 18 lat pierwszy seks teraz blisko 40 mam aż za duże powodzenie i łatwość nawiązywania znajomości

Gość KonioBijca
W internecie nie możesz wyrwać jakiegoś napaleńca na seks ? Takich przecież nie brakuje.

Gość gość
no tutaj to raczej nie znajdziesz,tu 90% to erotomani-gawędziarze.Jeśli szukasz kogoś w celach erotycznych to raczej portale erotyczne lub randkowe.

Gość gość
Dopiero w wieku 18 lat pierwszy seks - chyba sobie jaja robisz, że to późno... Ja często fantazjuję, że dosiadam jakiegoś fajnego faceta. Ostatnio mam włochate myśli z Marcinem Ambroziakiem. Żenada, co?

Gość gość194
szaleje za takimi kobietami...

Gość gość
Mi tez było i tez się czulam na wielkie libido. A teraz mi smutno ze mój chłopak czasami wymusza na mnie seks i ze nie mam orgazmów.

Gość gość
no niestety dopiero w wieku 18 lat się rozprawiczyłem włożyłem i po 30 sekundach było po wszystkim uff ale to była adrenalina

Gość gość
pisałam, że jestem nieśmiała, nie wyobrażam sobie spotkania z facetem poznanym przez internet. Dziewicą już dawno nie jestem :p Po prostu chciałam się wyżalić, duży temperament i brak faceta na prawdę mnie męczy :( czasami nawet w związku się męczyłam np jak partner był zmęczony a ja miałam ciągle ochotę. Takie przypadki jak ja nie powinny występować w przyrodzie, powinnam być duszą towarzystwa albo cnotką. Jak jakiś facet do mnie zagada to nawet nie potrafię mu spojrzeć w oczy, ale już fantazjuję co bym wyczyniała z nim w łóżku :o

Gość gość194
OK, wyzalenie uslyszane i zrozumiane.

Gość gość
Nie bałeś sie ze mozesz zostać przez przypadek ojcem zbyt wcześnie.

Gość gość
no to jest problem znaleźć kogoś o podobnym temperamencie ja też mam duży temperament,ale niestety praca i inne obowiązki powodują ,że czasami mi się nie chce kiedyś jak ktoś mi mówił,że jest zmęczony i nie ma ochoty na seks to myślałem ,że to mnie nie dotyczy i nie będzie dotyczyć mimo,że też mam zawsze ochotę nie zawsze jest na to siła i warunki

Gość gość
zawsze stosuje przerywany więc się nie bałem

Gość gość
:D

Gość gość
ja czasami jestem koszmarnie zmęczona po pracy i jeszcze stres do tego, a niestety libido dalej wysokie :( czasami na niczym się nie mogę skupić. Jak byłam w związku to czasami budziłam chłopaka w nocy albo dobierałam się do niego przez sen :p słyszałam wiele razy, że tylko jedno mi w głowie, a mój były rozstał się ze mną między innymi dlatego, że bał się, że go zdradzam skoro mam taki temperament :o ale zmęczenie i stres inaczej działa na facetów..

Gość gość
przez pewien okres czasu to fajna sprawa albo dla ludzi nie mających obowiązków sam bym chciał mieć taką kobietę,ale nie można mieć wszystkiego

Gość gość
Jak czytam autorkę to tak jakbym siebie widział :/

Gość gość
To wy ludzie na bezludnej wyspie mieszkacie,nieudacznicy albo oaszczury jakiejs.Fajna kobieta czy niczego sobie facet nie ma problemów takich jak wy.To moze sie spotkacie.

Gość LL
To sobie kogoś znajdź. Może z 10% kobiet miałoby z tym prawdziwy problem. Przełam nieśmiałość i ognia :)

Gość gośćpo30
tez mam braki mimo związku, może jakiś kontakt lacky69@o2.pl zapraszam