Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

strach przed ślubem

Polecane posty

Gość gość

Witam. Wiem że bardzo trudno będzie mi opisać co czuje. Ale czuje się z tym bardzo samotna. Jestem z chłopakiem prawie 5 lat były zaręczyny datę ślubu mamy ustaloną na przyszły rok i wszystko jest ustalone i zaliczki zapłacone. Ale ja mam teraz obawy co do tego wesela. Wcześniej było nam ze sobą bardzo dobrze. Teraz od dłuższego czasu wszystko wskazuje że nie ma to sensu. Nie mogę na nim polegać mieszkamy od siebie jakieś 35 km i widujemy się tylko w środy sobotę i niedzielę. Nie mogę na niego liczyć gdybym chciała coś jechać załatwić i potrzebuje męskiej porady to zawsze jadę z kolega bo nie mam co liczyć na niego. Co prawda pracuje w firmie budowlanej ale zawsze się tym zasłania. Nie ma czasu dla mnie. Ostatnio stwierdził że kobiety nie narobią się w domu. Oddajemy się bardzo od siebie. Ostatnio jak do mnie przyjechał w ogóle się nie rozmawialiśmy. Jednymi trzyma nas wesele. Nie potrafię odwołać wesela. Ze względu na niego że mu tym złamie serce. Jak na to zareagują rodzice pieniądze które już w to złożyli przepadną. Boje się reakcji jego rodziny. Otoczenia. Ludzi. Stanę się pośmiewiskiem mieszkam na wsi. Będę pierwsza tą co zerwała zaręczyny. Nie jestem wstanie tego zrobić. Czuje się jak w pułapce

Gość gość
Nie wiem czy mu powiedzieć co czuje. Czy nie będę tego żałować. Jeżeli jednak będziemy razem czy nie będzie mi to wytykał

Gość Decyzja należy do Ciebie
Możesz odwołać ślub skoro nie masz oparcia w facecie.Masz obawy co powiedzą ludzie? Przecież ludzie nie będę z nim mieszkać.Kasa przepadnie, ale lepsze to , niż męczyć się z kimś takim. Oczywiście decyzja należy do Ciebie.

Gość gość
pieniądze i tak przepadną, a na rozwodzie stracisz jeszcze więcej. Nie udawaj idiotki, czemu niby będziesz pośmiewiskiem?

Gość gość
Zastanów się czy lepiej rozstać się teraz czy po ślubie męczyć się wędrówkami w sądzie? Mówiłaś narzeczonemu o obawach?

Gość gość
a w czym problem bo chyba spoko wszystko jest tylko facet tylko pewnie ma kogos na boku 333 www.youtube.com/watch?v=v3ruLZoFe44

Gość gość
Miałam podobna sytuacje chciałam odwołać ślub ale co ludzie powiedzą jak zareaguje rodzina czy nie będę tego zalowac a tu bach wiadomość o ciąży totalna zalamka ....... Ślub sie odbył i dzis jestem bardzo szczęśliwa mama i zona

Gość gość
I może to właśnie to ten przed weselny stres że on się zachowuje zupełnie inaczej niż wcześniej. Czułam się doceniona i że dbał o mnie. Teraz jest zupełnie inaczej. A o to jak będzie wyglądało wesele jest jedynie na mojej głowie. Nawet musiałam mu ciągle przypominać żeby zadzwonił. Czyżby mu nie zależało ? To po co pytał się o moją rękę

Gość gość
oni to klamcy! co to w ogole za sukinsyny taka rodzina! a tesciowe to sa c**y najdorsze co doijaja ludzi i gina ich marzenia te s*******nskie i bardzo komunistyczne! musisz od tego uciekac i unikac tej tesciowej! 333 www.youtube.com/watch?v=v3ruLZoFe44