Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak znalezc dziewczyne bedac bardzo niesmialym facetem po trzydziestce

Polecane posty

Gość gość

;-) ???

Gość gość
;-)

Gość gość
;-)

Gość gość
W żeńskim klasztorze.

Gość gość
portale randkowe ale nie takie na seks i nie bądź nastawiony na bzykanie ale na poznanie osoby do związku; wyłaź z domu idź sam na kawe gdzieś zagaduj same kobitki

Gość gość
szukam takiego!!

Gość gość
zagadywac do dziewczyn, innego sposoby nie ma, po ryju cie zadna nie rozpozna, ze szukasz i jestes wolny.... przestancie sie faceci blaznic, zadna do was do domu nie zapuka, albo ogarnijcie sie i dorosnijcie, albo morda w kubel, bo zasmiecanie fora

Gość gość
szukam takiego ---> skad jestes

Gość gość
;-)

Gość gość
Marzylam o Tobie jak tylko weszłam do tematy, ale widzę, że się spóźniłam, bo masz już adoratorkę... Nic straconego, przejdź na islam, a my z koleżanką się Tobą podzielimy :D chyba, że poprzedniczka mocno zaborcza :P

Gość gość
nadal jestem sam ;-)

Gość gość
jestem sam nie ma nic i totalna pustka:(

Gość szarraaa
To popracuj nad sobą by być bardziej śmiałym - pogadaj z przyjacielem, przyjaciółką, siostrą... nawet może z psychologiem, byle z kimś przebojowym :)

Gość gość
najlepiej wystawiac sie na sytuacje gdzie zwalczalbym swoja niesmialosc do kobiet: kursy tanca ( juz chodze na jeden ), randki z internetu ( ostania randke mialem rok temu - to byla randka z netu ) nie mam przyjaciol, rodzenstwo odpada, myslalem o psychologu - ale otwierac sie przed kims , mowic i tych intymnych problemach ( jestem prawiczkiem ) masakra, odpada

Gość szarraaa
W takiej sytuacji tym bardziej polecam psychologa. Sorki ale jak można funkcjonować bez przyjaciół?

Gość gość
jakos zyje nie mam bliskich znajomych nie mam z kim wyjsc na piwo w sumie brakuje mi tego tj . wyjsc z kims gdzies okazjonalnie sie to zdarza

Gość gość
cieszyc sie zyciem kazdego dnia i wtedy wszystko ci wyjdzie co chcesz 333 www.youtube.com/watch?v=v3ruLZoFe44

Gość gość
;-)

Gość gość
Musisz wpaść w oko jako kandydat na ojca dziecka. Czyli kobieta chce dzieci o niebieskich oczach to Ty masz mieć podobne 2. Jeśeli sama wybrała by Cię na ojca dla siebie to nadajesz się na ojca dla dziecka, musisz ubierać się stosownie do jej gustu czy granic akceptacji, szukaj osoby o podobnych poglądach. Zacznij się spotykać np. na film w domu żeby nie wydawać za dużo pieniędzy, ugotuj coś bądźcie na razie przyjaciółmi, zacznij spędzać czas z dziewczynami i sobie którąś wybierz. Wy macie łatwiej. Uwierz mi na pewno masz łatwiej niż ja

Gość gość
Ja szukam powaznej partnerki i mam 35 lat a wyglad na 25 i mam niebieskie oczy ,rozmawiam czesto z dziewczynami ale niestety te co mi sie podbaja to mnie nie chca i zawsze konczy sie tak ,ze ja zostaje an lodzie a inny wygrywa :/ Nic nie poradze ,ze mlodo wygladam :/

Gość gość
a Ty kim jestes? i jaki masz problem?

Gość gość
Jak wpasc w oko Ja szukam powaznej partnerki i mam 35 lat a wyglad na 25 i mam niebieskie oczy ,rozmawiam czesto z dziewczynami ale niestety te co mi sie podbaja to mnie nie chca i zawsze konczy sie tak ,ze ja zostaje an lodzie a inny wygrywa :/ i tak zycie leci na niczym

Gość gość
od autora tez mam 35 lat i niebieskie oczy i wygladam na mlodszego, ale juz nie wychodze z inicjatywa i nie wiem czy by mnie kompletnie olaly, ale rozmawiam z wieloma

Gość gość
jeśli młodo wyglądasz mimo wieku to taka uroda czyli bym pomyślała że kobieta zbyt poważnie wyglądająca chciała by dzieci o typie urody jej i właśnie Twojej. Musisz wpaść w typ urody (upodobania kobiety)

Gość gość
Kobiety jak sie dowiaduja ze mam 35 lat to urywaja znajomosc :/

Gość gość
czemu? a do jakich startujesz?

Gość gość
Musze sie powaznie ubierac bo jak wezme bluze i pojde na luzaka to raz chieli odemnie dowodw pubie. Mowie do laski a nie wiedzi pani siwych wlosow po bokach a ona malo widac i mlodo pan wyglada.

Gość gość
no raczej do mlodszych czyli kobiet 20- max do 30

Gość gość
Najlepiej w utobusie ludzie sie patrza,ze mam siwawe wlosy po bokach to mowia TO STRES a ja qzwa mam 35 lat na karku xd