Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*BLE BLE*

A ja jestem brzydki i co mam się powiesić

Polecane posty

przecież nic na to nie poradzę a też bym chciał żyć jak inni być szczęśliwym a nie poniżanym x nie dam fotek

Gość gość
ale brzydszy od Justina Bibera napewno nie jesteś:)

Gość gość
Znajdź sobie ciekawe hobby :)

Po huj masz się wieszać lewaku, przecież i tak będziesz śmierdział,czy jako lewak czy trup.Lepiej poszukaj szczęscia w życiu,chodź na ryby, grzyby, do lasu na owoce,urawiaj surwiwal, podczuj sie niezależny od swojej matki,swojej renty itp.

Gość gość
a co jest w tobie brzydkiego? nie sadze, ze jestes brzydszy od kogos z kafe, kto mysli, ze jest ładny, bo ja i jeszcze parę kobiet stąd sie w nim podkochujemy nie pierwszy rok z resztą - on jest pasztetem, ale i dobrym manipulantem jednoczesnie. Ty Ble chociaz skromny jestes i nikogo nie krzywdzisz

Coś ci powiem lewaku, zrób sobie podróż,spakój się i idź przed siebie,nie myśl o życiu, idź i podziwiaj przyrodę, ja takmiałem w życiu, że poszedłem bez planu w trasę,z głodu nie zdechniesz a może i czegoś w życiu się nauczysz.

Gość gość
gość dziś A kto to taki? :)

Gość gość
a ktos, kto miał stały nick przez kilka lat, ale jesli pisze wogle od prawie roku, to tylko jako gość - generalnie jest stuknięty i myśli, że wszyscy muszą mieć takie samo spojrzenie na świat jak on. za bardzo znany tu był, żebym napisała jego nick

Gość gość
gość dziś A na jaką literę się zaczyna i nazwa jest jedno członowa? :)