Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Samotność w związku

Polecane posty

Gość gość

Po około 7 miesiącach powiedziała że na noc nie zostanie (bez seksu bo ma okres) chciałem się tylko przytulić i zasnąć :(, nigdy ze sobą nie uprawialiśmy seksu bo ona nie chciała nie doszło też do innej formy bliskości, po 3 miesiącach znajomości jej to wypominałem i kilka razy się rozstawaliśmy potem były powroty ale z jej strony zero zmian :(, zmarnowałem czas... ona mnie nie szanowała, nie czułem się kochany... i wiecie co ona twierdzi że kocha!!!... ostatnio nawet mnie olewała bo umówiła się i odwołała parę godzin przed, twierdzi że nie porozumienie to było, w sobotę wolała koleżanki niż moje towarzystwo ale dalej twierdzi że kocha... powiedźcie mi drogie kobiety wszędzie dostaję oznaki że ma mnie ta kobieta gdzieś czy tak wygląda miłość? czy jak kobieta kocha to facet będzie się przy niej czuł bardziej samotny niż jak byłby sam?

Gość gość
wypomniałeś jej, że nie chce seksu...ale to ona ciebie nie szanuje?

Gość gość
tak wypomniałem... po 3 miesiącah znajomości :( oboje jesteśmy po 30-stce wiem że to był mój błąd...

Gość gość
A czy ty ją szanujesz i kochasz? zdaje sie ze nie i ona to wyczuwa skoro jej wypominałeś