Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nowaja12123

Nowa na lato i nowe życie

Polecane posty

Gość nowaja12123

Z racji zbliżania się lata, ciepłej pogody i nieuchronności noszenialuzniejszych, odkrywajacych cialo cuiuchow, a takze z powodu rozpoczecia nowego zycia, zaczynam dzis diete. Dlaczego nowe zycie? Zaczęłam korzystac z pomocy psychologa aby poradzic sobie ze stresem inauczyc sie budowac blizsze relacje z ludzmi a takze pokochac siebie. Dzis i jutro robie wstep do diety- oczyszczanie, zmniejsze ilosc jedzenia aby obkurczyc zoladek a od poniedzialku normlna dieta- malo kcal, 2 razy dziennie. Prosze bez krytyki, bo to calkowicie moja sprawa i najlepiej znam swoje cialo- chocbym stanela na glowie nie zjem wiecej niz 2 razy diennie. Mam do zrzucenia 13 kg, teraz 66kg/163cm, czas lipiec 2015 . Pozdrawiam :-)

Gość gość
zycze ci powodzenia.:-)

Gość gość
Życze powodzenia mi w tamtym roku się udało zrzucić 15 kg na lato :D Także wytrwałości ;)

Gość nowaja12123
dzień wczorajszy zaliczony ;) dziś też jest w porządku, byle dalej ;)

Gość nowaja12123
hej, dla informacji: trzymam się ;) zaczynam widzieć efekty, więc to poprawia humorek ! :)

Gość gość
A co jesz podczas tych dwóch posiłków? Tak z ciekawości pytam.

Gość nowaja12123
spadki spadeczki!!!!

Gość gość
Też robię figurkę na lato.. Ale osobiście stosuję African Mango.. Dzięki niemu mniej wyrzeczeń a efekty o niebo lepsze :) Można tutaj co nieco poczytać: http://nplink.net/ls7cRwnB

Gość gość
Też stosuję ten African Mango.. Efekty faktycznie są, jednak jestem smutna bo kupiłam 2 tygodnie temu a teraz z tego co widzę jest promocja ;/