Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kocham dwóch mężczyzn.

Polecane posty

Gość gość

Rok temu byłam w związku, który trwał 3 tygodnie. Długi łączyło nas łóżko. Teraz ja od 3 miesięcy mam chłopaka, a od miesiąca narzeczonego. A on od pół roku dziewczynę. Kocham mojego narzeczonego, ale do byłego nadal co czuje - kocham go. Uwielbiam jego charakter, za to, że jest taki dobry, zabawny, za ten błysk w oku. Nawet nie umiem opisać jak się denerwuje jak widzę go z jego dziewczyną. Nie wiem co mam zrobić. Kocham ich obu.

Gość gość
Po 2 miesiącach znajomości zareczylas się? Trzytygodniowa przygode nazywasz zwiazkiem? Szybka jestes;-)

Gość gość
Wiadomo, że nie był to jakoś długi związek. Ale niestety zdążyłam go zdradzić. Einem, że o zasługuje na świetną dziewczynę, która dotrzyma nu tej wierności. A jednocześnie to ja chce się budzić kolo niego, to ja chce mieć go przy sobie.

Gość gość
a jakby ciebie narzeczony zdradził, to jakbyś zareagowała ?

Gość gość
ja kocham 3 mężczyzn ;-) ojca, brata i chłopaka ;-)

Gość gość
Pewnie odeszlabym. Myślę, że mojemu byłemu nadal na mnie zależy. Sam sposób w jaki na mnie patrzy. Chociaż jednocześnie wiem ze nie krzywdzilby dziewczyny, której nie kocha będąc z nią.

Gość gość
Wczoraj poszłam do niego na kawę. Była Jego Dziewczyna, AAle cały czas pracowała na komputerze. A jak przyszła i się do niego przytulila to taka zazdrość we mnie wstąpiła.

Gość gość
ale jestes glupia haha no masakra

Gość gość
zapomniałam dodać, mam 16 lat, pryszcze na twarzy i pierścionek zaręczynowy z cyrkonią za 30 zł., chcę być zdemoralizowana i demoralizować innych, po prostu patolgia

Gość gość
Nie, mam 20 lat.

Gość gość
Nie można kochać dwóch