Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet broni byłe, a

Polecane posty

Gość gość

mi woli słownie dopiec. Miałabym gdzieś ten temat, ale on zaczął. Mówił, że boi się o jedną, bo nie ma rodziny.(on też nie ma) Czy to jest normalne, że planował ze mną przyszłość i wolał mi powiedzieć coś przykrego, dlatego tylko, że skomentowałam byłe źle? Miałam powód, bo raz, że próbował wzbudzić we mnie zazdrość, dwa, że przez nie jest strzępkiem nerwów. Niezłe odpały te baby miały z tego co opowiadał. Mimo to całowałby je chyba po d***e. Doradźcie, bo tego gości nie ogarniam:(

Gość gość
czy to twoj narzeczony?to q===ur====wa lepiej zostan sama.Lepiej na tym wyjdziesz.

Gość gość
A dlaczego komentowałaś byłe? Bo FACET próbował wzbudzić w Tobie zazdrość, im się dostało? A swoją drogą, NIE ZNAM FACETA, który po rozstaniu, nie zrzuciłby CAŁEJ winy na swoje byłe. Z tego co piszesz, mi się wniosek nasuwa jeden: to on jest winny, bo próbował wzbudzić w Tobie zazdrość, nie one. Co im jeszcze próbował, że są byłymi? Pomyśl :)

Gość gość
A dlaczego je chwalił, a mnie ganił? Mnie powodu nie miał. Wyraziłam swoje zd.o nich, bo tego oczekiwał, tyle. One miały takie odpały, że teraz jest gość strasznie nerwus, więc wściekłam się i powiedziałam co nieco.

Gość gość
up

Gość gość
Nie wiem po co rozmawiac z facetem o jego bylych ? ja nie chce nic wiedziec o bylych i wcale mnie to nie interesuje

Gość gość
Teraz wiem, że nie było warto. sam zaczął, ja swoje dorzuciłam, on je bronił a mnie obraził, kłótnia, teraz cisza.

Gość gość
piszesz tak chaotycznie że nie zrozumiałam w czym jest problem. jeśli mówisz tak jak piszesz, to facet pewnie też nie wie o co ci chodzi. porażka

Gość gość
Porażką jest twój wpis, zdanie zaczynamy wielką literą, brak znaków interp.:-) ale tu na kafe jesteś ...dopowiedz sobie:D Porażka!:P

Gość gość
11.52- jesteś widać nie kumata

Gość gość
Porażką jest twój wpis, zdanie zaczynamy wielką literą, brak znaków interp.usmiech.gif ale tu na kafe jesteś ...dopowiedz sobiesmiech.gif Porażka!jezyk.gif hahaha! i kochanie po tych znakach interp. jak to pięknie sformowałaś robi sie spacje :D kolejna tępa panna na kafe :D taki komentarz chyba wystarczy kretynko :D

Gość gość
Facet ma cie w doopie idiotko i prawidłowo!!!

Gość gość
oj pryszczata smarkulko, robisz komuś uwagi, głąbulico a sama pustka w łepetynie. Gimbaza ma wolne:P:D

Gość gość
Stawiając (!) piszemy wielką literą! "Uczona" kretynko:P

Gość gość
opowiada o byłych bo ma cie gdzies, tak cieżko to pojać????

Gość gość
Stawiać to ty możesz swojemu fagasowi, Tępa idiotko :D

Gość gość
Mój były o swojej eks też tak czasem wspominał, że szkoda mu jej, że samotna, bez rodziny, że to i tamto. Myślałam, że ma po prostu wyrzuty sumienia, że po rozstaniu została praktycznie sama i że jego teksty wynikają z dobrego serca. Jednak chyba tak nie było do końca, bo kilka miesięcy potem rozstaliśmy się i on po trzech tygodniach był już ze swoją eks. Także coś takiego chyba niedobrze wróży, może oznaczać, że facet ma jakieś jeszcze głębsze uczucia to byłej, chociaż pewnie niekoniecznie.

Gość gość
Toś wymyśliła! :DGłodnemu to i chleb na myśli, ile postawiłaś dzisiaj, pryszczata miernoto?:P

Gość gość
gość 12.40- masz rację, też tak myślę. Jednak intuicja też chyba podpowiadała ci trochę?

Gość gość
Tak było z moim byłym. Rozstaliśmy się, zaczeliśmy pisać jak już kogoś miał. Był z tą dziewczyną ale pisał mi że tęskni, przeprasza i że zawsze będzie się czuł odpowiedzialny za to co zrobił. Tamta była tylko na przeczekanie. Potem chciał wrócić ale nie pozwolilam na to.

Gość gość
To ja z 12.40, coś tam mi podpowiadała, ale później, na początku były fajerwerki i fascynacja, to on napędzał całą znajomość, a nie ja, bo uważam, że powinno się po rozstaniu mieć czas dla siebie i poukładać sobie w głowie, a on z tą dziewczyną był niezbyt długo po rozstaniu, chociaż twierdził, że związek od dawna umierał. No i cóż, dałam się w końcu w to wkręcić, tak bardzo mu zależało, a potem dopiero zaczęły się różne akcje i się zorientowałam, że coś mi to wszystko śmierdzi. Może przeszło pierwsze zakochanie i uznał, że jednak to nie to, nie mam pojęcia, nigdy chyba nie zrozumiem facetów.

Gość gość
costam@wordpress.com

Gość gość
to ładnie z jego strony, że o byłych wypowiada się pozytywnie,, jest duża szansa, że o tobie też wkrótce będzie mówił dobrze:)