Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mądre mamuśki jak to skomentujecie

Polecane posty

Gość gość
Wy poddające się - przypomnijcie sobie z lekcji historii jak to było po ii wojnie światowej, jak się żyło wtedy ludziom. Poważnie myślicie, ze nawet jeżeli polska poddałaby się bez walki, to będzie ok i będziecie sobie żyły nadal tak jak dzisiaj z mężusiem u boku, który wiernie przynosi w zębach wypłatę co miesiac? O słodka naiwności ;-)

Gość gość
A co ty myślisz że nasi silni wspaniali mężczyźni nas obronia, trochę postrzegają i ruscy się wystrasza i odpuszcza? Wy nie rozumiecie sensu tematu i autorki. Wojna z ruskimi to wojna której wygrać się nie da. I mamy tu dwie opcje albo przegrać i stracić najbliższych i żyć pod zaborem albo poddać się, żyć pod zaborem i mieć bliskich przy sobie. Autorka słusznie zauważyła o pierdołaxh to 24/dobe nawijaja ale o ważnych sprawach to już nie po to by nikt się nie przygotował. Czemu np w polsacie news nie gadali o tym cały dzień tylko słowa nie napomkneli? A wy głupie jeszcze byscie mężom kanapki spakowały na drogę

Gość gość
chyba słuchasz radia maryja i telewizji trwam bo to ich teksty, moj teść też tak gada i rzygać mi się chce jak go słucham

Gość gość
qrwa a kto ci broni zajrzeć na stronę sejmu i sprwadzić co oni robią. aaaa rozumiem, jakby w pani domu to opisali to byłoby ok. Myślisz p**deczko, że nawet jak się poddamy to ruski na nas skończy? Nie. Bedzie szedł dalej i wraz twojego żywiciela wyśle w kamasze - tylko swoje czerwone a nie polskie. Ot taka róznica.

Gość gość
No to właśnie istota tematu jest taka że zamiast słuchać pierdoł śledzę istotne sprawy i zdążyłam się przygotować i za niedługo nas tu nie będzie

Gość gość
Szerokiej drogi - ;-)

Gość gość
KAŻDY, powtórzę, KAŻDY powinien odbyć zasadniczą służbę wojskową -nieważne czy się uczy czy udaje że się uczy. Akurat kopaczowej i tej zafajdanej koalicji nie trawię, ale jak widać coś im się tam udało zrobić. Autorka myśli, że na zachodzie będzie bezpieczniejsza - a tą bądź, krzyżyk na drogę i błagam nie wracaj tu.

Gość gość
Kobietom też by się przeszkolenie jakies podstawowoe przydało, byłoby mniej przemocy w rodzinie:)

Gość gość
Nie kazdy - mój facet mial 3 operacje kregoslupa. Nie do konca jest sprawny - nie moze dzwigac, wspinac sie, nawet biegac nie moze. Wiec takich jak moj nie wezma :D

Gość gość
autorko jeśli można ile ty masz lat bo bardzo zainspirował temat, tylko jestem ciekawa jaka grupa wiekowa się nim interesuję, myślę jednak że za poważny temat jak na młodzika jakiegoś.

Gość gość
Szkolenia powinny odbywać się zaraz po szkole średniej, zaraz przed studiami i KAŻDY powinien je odbywać. A nie k***a mać biorą do wojska 30-40 letnich ludzi mających rodziny i firmy czy dobre stanowiska pracy. Co ma zrobić mój mąż jak go powołają? Zamknąć firmę? :( :-o Przecież po tych paru m-cach zamkniętej działalności zbankrutuję. Kurwa ale ten kraj p**********y jest :-o