Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mądre mamuśki jak to skomentujecie

Polecane posty

Gość gość

Kiedyś tu w temacie o niby epidemii odry pisałam o tym, że rząd szykuje coś złego przeciwko nam i przez to odwraca uwagę rzekoma epidemią odry. I co miałam rację bo w połowie lutego przygotowano ustawę (możliwe że już podpisaną) o tym ze wku może byle kiedy każdego z mezczyzn podkreślam każdego bez względu na kategorie wezwać do przymusowych ćwiczen wojskowych. Nadto wydano rozporządzenie ws kosztów pochowku niezawodowych żołnierzy, które ma pokrywać skarb państwa. I co nadal bedziecie wierzyć w to, że państwo dba i troszczy się o wasze dzieci? Celowo media trąbiły o rzekomej epidemii by nikt się nie zorientował że chcą nadzych ojców, mężów i ojców naszych dzieci zabrać i przeszkolic jak mają się zachowywać w roli mięsa armatniego. Dużo z was z tego się wyśmieje ale może któreś z was ta informacja się przyda

Gość gość
faceci muszą wymrzec muszą zostac KOBIETY, geje i trans :classic_cool: sila w kobietach !!! faceci precz

Gość gość
A ja tam uważam, że szkolenie wojskowe powinno być. Zrezygnowanie z obowiązkowej służby wojskowej było błędem.

Gość gość
a co ma piernik do wiatraka?Co ma do tego epidemia odry ?????? Te rozporzadzenie pewnie wyszlo przez ta sytuacje z Rosja a jak wiadomo ,to Polskie wojsko jest w marnym stanie.

Gość gość
wielu facetom się przyda takie szkolenie, poza tym kto ma nas bronić jak przyjdzie wojna?

Gość gość
To ma do odry, że kto mądry ten weźmie to do siebie i spierdzieli za granicę i kto by wszystkim bronkom, kaczkom, kopaczkom i reszcie dupsko obronił??? A tak to nastrasza, odciagna uwagę, zatrzymają ludzi w kraju i wyjdą na swoje. Służba powinna wrócić ok ale co niektóre matki dadzą dzieciom zjeść w tym czasie gdy np jedyny zywiciel rodziny pójdzie do wojska? Na tym polega wasza płytkosc ze sobie nie zdajecie z tego że nikomu na waszym zdrowiu nie zależy

Gość gość
Mądre mamuski pracują - ile razy było to tu wałkowane, żeby miec swoje dochody w razie róznych wypadków?

Gość gość
Pójdą do roboty i dadzą jeść. Jaka mają dwie lewe łapy, to już nie mój problem. Nie siej fermentu.

Gość gość
Wiesz co? Nie mam w zwyczaju obrazac nikogo, ale twoja wypowiedź jest tak kretynska, że tylko jakas kompletna niemota mogla ja napisac. A kto ci da zrec i twojemu dziecku, jak będzie wojna i ten twój zywiciel nie będzie miał gdzie pojsc do pracy, bo jej nie będzie?????? Idz sama do roboty i bądź niezalezna, to nawet w razie choroby męża (tfu tfu) sobie poradzisz!

Gość gość
Przebadaj się, bo możliwe, że to początki schizofrenii skoro wszędzie wokół ciebie spiskują ;) Idzie wojna... to normalne, że będą wzywać do wojska. Chcesz, żeby broń dali wypicowanemu blondaskowi po solarium w obcisłej różowej koszulce? Taki raczej Cię nie obroni... W końcu może faceci zmężnieją...

Gość gość
A kto powiedział że ja nie pracuje? Czyli co popieracie to zeby mężczyźni ginęli na wojnie w obronie złodziei z rządu? Gratulacje

Gość gość
A ponadto bezrobocie jedne z najwyższych w europie ale nie, każda kobieta pracuje i tylko niedorajdy pracy nie mają

Gość gość
Autorko,wygrałas konkurs na największego n/i/e/d/o/j/e/b/a na kafe

Gość gość
Mężczyźni nie będą ginęli za kraj ani za rząd :O Będą stawali w obronie SWOJEJ rodziny i ludzi których kochają... Co z toba dziewczyno :O? Myślisz, że wszyscy wyjedziemy z Polski? Myślisz, że jakikolwiek kraj przyjąłby tyle imigrantów do siebie? Dał nam pracę i dom? I to pewnie za darmo... Zacznij myśleć...

Gość gość
Ale co ty masować. U naszego sąsiada jest wojna, więc jaknajbardziej powinna być mobilizacja

Gość gość
Zmień tabletki Idiotko.

Gość gość
"Autorko,wygrałas konkurs na największego n/i/e/d/o/j/e/b/a na kafe" Wyjęłaś/łeś mi to spod palców ;)

Gość gość
hahahahahahahah łeże :D Autorko zasługujesz na pomnik z gó/wna :D

Gość gość
A ja popieram autorke. Nie chce zeby moj maz i syn gineli za popiepszonych politykow. Zreszta wojsko to nic dobrego, wiem jaki nerwowy stal sie po nim, bylo to 24 lata temu. Chce zyc godnie i nie obchodzi mnie czy jako polka czy nie. A rzad coz po wyborach ma nas w du...

Gość gość
Przyda się szkolenie bo w tej chwili większość facetów zachowuje się i wygląda jak zniewieściała panienka.

Gość gość
Aha czyli wolicie takich jak byli kiedys, zimnych twardzieli ktorzy przychodza do domu po piwie, awantury wstrzynaja i jeszcze nie zadko bija zony. No no niezle jestescie. Ja tam wole miec meza, ktory przytuli, powie cieple slowo i nie udaje macho

Gość gość
Facet może być facetem a nie p/i/z/d/ą i przytulać :D

Gość gość
heh, a tylko taki jest wybór? nie przesadzaj... pobyt za granicą tez od niczego nie chroni, bo i zagraniczni będ mobilizowani

Gość gość
polska to bagno, polska to dno!! pora wysadzić te gnojowisko w powietrze!

Gość gość
12.10. Ja przede wszystkim wolałabym, aby edukacja byla na nieco wyzszym poziomie, może wtedy takie tepaki jak ty pisalyby poprawnie i nie "WSTRZYNALY" niepotrzebnych dyskusji. Jesli wolisz byc przytulana i sluchac mdlych slodkich slowek bedac pod ziemią, w bunkrach piwniczanych z niepewnoscia czy zaraz bomba nie zmiecie ci chaty znad łba, to prosze bardzo.

Gość gość
ja też popieram, kobieta dobrze pisze i ma rację! !! To jest nie fair że za naszymi plecami podpisywane są jakieś wojenne akty prawne, i nawet o kasę tu nie chodzi bo wystarczy to że mogą dzieci mogą długo nie widzieć swoich ojców w imię czego? Rozstanie z rodziną to nic? Też jestem zdania że pobory do wojska powinny wrócić ale tak jak było, że zabierali młodych chłopaków, kawalerów, bez zobowiązań to było ok bo się trochę życia nauczyli i porządku. A teraz np ja na macierzyńskim, dwójka dzieci, mąż to jedyna pomoc, nie wyobrażam sobie żeby mieli mi go teraz zabrać bo w imię czego ja pytam? Ktoś pisał ze nie w obronie rządu a rodziny... to dopiero idiotyczna wypowiedź bo niby przed czym? Przed wrogiem 10krotnie silniejszym z którym nie mamy szans? To już lepiej się poddać

Gość gość
a czemu kawalerowie mieliby być dyskwalifikowani i walczyć m.in. za twoja rodzinę? wszyscy zdatni równo pójda walczyć

Gość gość
A kto powiedział że ja nie pracuje? Czyli co popieracie to zeby mężczyźni ginęli na wojnie w obronie złodziei z rządu? Gratulacje x Odniosę się tylko do tego wpisu. A kto ma bronić tego kraju? Ta garstka zawodowych która została? Jeszcze parę lat temu odbycie zasadniczej służby wojskowej było obowiązkowe. Jak studiowałam to nawet studenciaki odbywali 6 tygodniowe przeszkolenie wojskowe. A teraz? Bardzo dobrze ze ustawa została przyjęta. A co do kategorii tu co 3 tatusiek ma kat. D - zazwyczaj na lewo załatwianą.

Gość gość
Kategoria nie będzie mieć nic do tego tak jak pisałam. Ale nie będę już nic pisać bo szkoda nawet. Też uważam że lepiej się poddać niż walczyć, nasi dziadkowie ginęli za Polskę i co nam z tego, ten kraj to dno. Już wolę żyć pod zaborem niż stracić krewnych.

Gość gość
Własnie dlatego ze tatusiowie mają kat. D bardzo dobrze ze biorą wszytskich. Chcesz się poddać? A to jedź do rosji i zobacz jaki tam jest cud miód, jak ci ludzie żyją. Myślisz ze tam mozesz szczekać na złodziei z kremla bezprawnie? Kochana droga wolna - jedną psychiczną mniej. ps. Nikt niczego w tajemnicy nie uchwalał, wystarczy wejść na stronę sejmu a nie liczyć tylko na wiadmości w tefałenie.