Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ewka 111

witam mam problem

Polecane posty

mam lat 16 :) parę dni temu z moim chlopkiem pierwszy raz uprawialismy seks moze nie całkiem seks ponieważ chlopak całego członka nie włożył tylko kawałek główki wiec seks to troche za szerokie słowo , lecz troche weszedł . miałam wtedy akurat miesiaczke 3 dzień krwawienia i na drugi dzien krew leciała bardzo mało potem dzień nic a za trzecim chyba mniałam dni płodne ponieważ leciał sluz . chłopak przed wytryskiem wyjoł członka lecz boje sie ze jest jakas szansa na ciąze prosze powiedzcie mi jakie są szanse jesli cos plemników wpadło ?bo cały czas o tym myśle

Gość gość
Gowniary sie za seks biora, nie majac o nim zadnego pojecia. To przerazajace. Poczytaj dziecko o cyklu kobiecym. Zawsze PREZERWATYWA !

Gość facet po 30ce
raczej w ciaze nie zaszlas ale na przyszlosc uwazaj ;-)

Gość gość
przed wytryskiem też mogło mu coś wylecieć, więc nie da się oszacować - albo jesteś lbo nie jesteś w ciąży. Sprawdź za tydzień czy tam dwa testem ciążowym to się dowiesz. Na przyszłość prezerwatywa, ZAWSZE. Facet może mieć zakażenia które przebiegają bezobjawowo więc nigdy nie wiesz czy czegoś ci nie naniesie, zabezpieczenie to PODSTAWA.