Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Raz mu zależy, raz już nie?

Polecane posty

Gość gość

Facet dojrzały, raz mówi, że mnie nie odda, potem milknie...Niedojrzały emocjonalnie, czy może ma kogoś? Jakie jest wasze zdanie?

Gość gość
tez tak mialam. raz mowil ze jestem jego i nikomu nie odda itp potem jak byl pijany ze moge se isc itp jak sie rozstaismy to mowil ze nie moge miec nikogo bo jestem jego, potem sie znow zeszlismy wedlug mnie takie zachowanie jest po prostu dziecinnne! moj mial 23 lata okazalo sie ze mial inna od 5 miesiecy...reszty sie domysl

Gość gość
Kolekcjoner,on nawet starych gaci nie wyrzuci bo sie kiedys na cos przydadza.Taka to jego milosc.

Gość gość
No tak one wszystkie sa jego . Powiedz mu ze on jest tylko twoj i nikomu go nie oddasz,zobaczysz co ci odpowie.

Gość gość
Brak słów, ale on już stary chłop. :( Jak dzieciak. Nie zamknął poprzednich etapów raczej, rozbroiło mnie to np." chyba zostawię ci 2 półki w szafie":( czy taki chłop kiedyś dorośnie?

Gość gość
ile ma lat ?

Gość gość
Jak sie upije to ci zawsze powie prawde ,bo mu hamulce wysiada. A jesli masz byc tylko jego to nich cie nie zaniedbuje ,bo nie jestes rekwizytem ktory sie uzywa w miare potrzeb.

Gość gość
Moj jak byl trzezwy to sie pilnowal-a po pijanemu to mi nawet powiedzial ze sie mna bawi,jak z myszka ,bo to mu sprawia przyjemnosc.Powiedzial tez ze mnie nie kocha,i dla niego sie nie nadaje,ale na trzezwo to milutki.

Gość gość
No tyle, że nie pije. Ma 39 lat. Tak stary facet a tak niedojrzały?

Gość gość
gość dziś Jak sie upije to ci zawsze powie prawde ,bo mu hamulce wysiada. A jesli masz byc tylko jego to nich cie nie zaniedbuje ,bo nie jestes rekwizytem ktory sie uzywa w miare potrzeb. Więc jak jest trzeźwy i wiecznie wkurzony? o wszystko ma pretensje, w nerwach, w kłótni krzyczy że mu nie zależy. A gdy wypije to twierdzi że kocha nad życie, jak nigdy nikogo, ale go czasem tak w**wiam że nie może wytrzymać, to kiedy mówi prawdę?

Gość gość
Po pijanemu mowi prawde,ale nie ma zgody charakterow miedzy wami ,albo sie wkurza bo tobie nie zalezy?

Gość gość
Ja mam wrażenie że to jemu właśnie nie zależy, olewa mnie totalnie, ale wyjdzie z kolegami na mecz, na piwko i ..co 2 minuty sms, dzwonienie, przychodzi pod dom, mówi że kocha nad życie, jak nigdy nikogo. A po trzeźwemu znowu olewka totalna ze 2 smsy, raz zadzwoni może, prędzej zadzwonię ja, ja proponuje spotkanie, jemu to obojętne..nie wiem czy po pijaku mówi prawdę czy włącza mu się LOVE!

Gość gość
Ktoś mi się wciął w temat, nieładnie, można założyć swój!

Gość gość
Po prostu mamy ten sam problem kochana!

Gość gość
Ale nas nie rozróżnia, 2 x gość, ludzie nie odp.bo się pogubią:(

Gość gość
cechą charakterystyczną lemingów jest skupienie na kwestiach wynikających z ich seksualności nawet w kiedy sie je pozamyka w klatkach