Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy to depresja?? martwie się o niego..

Polecane posty

Gość gość

Gdy zaczęliśmy się spotykać on był świeżo po rozstaniu z dziewczyną, między nami niby jest ok. Zdaję sobie sprawę, że jesteśmy już rok razem, więc przestaje już być tak jak na początku, ale on coraz rzadziej do mnie dzwoni, gdy ja zadzwonię zwykle jest zajęty, rozmowa kończy się po 3 minutach i widzimy się wieczorem. Zaczął podglądać inne, w tym swoją byłą. Intensywnie ćwiczy, przez co nie chce wyskoczyć na drinka ze mną, prawie się o to pokłóciliśmy, stwierdził że nie pije więc nigdzie ze mną nie wyjdzie. Ale z kumplami wyszedł. Wpadliśmy chyba w monotonnie, a ja zaczynam się męczyć w tym związku. On wciąż chodzi smutny, gdy zadzwonię, odbiera zły, albo smutny, przez te 3 min energia spada mi o połowę. Już sama nie wiem czy ma depresję, gdy jestem u niego ciągle śpi, czy po prostu ma mnie gdzieś..Co robić?

Gość gość
ma cie gdzies :( nie dzwon do niego ,nie spotykaj sie z nim i moze to sie zmieni ;)

Gość gość
depresja???? buhahhaha ale wymyśliłaś sobie usprawiedliwienie:-D Nie moja droga to nie jest depresja a zwykła OLEWKA i tego się nie leczy:-D

Gość gość
Właśnie też tak to odbieram, rozmawiałam z nim o tym, to przepraszał. Zwykle po pracy do mnie dzwonił, tylko wyszedł, a teraz cisza, ja zadzwonię i zażartuję : a pan co do mnie nie dzwoni, jak minął dzień w pracy? odbiera i mówi, że dopiero wrócił, jest zmęczony idzie się zdrzemnąć, a później na siłownie. Pytam to co wieczorem podjedziesz? odpowiada zobaczę. Na drinka namawiam go już 2 tydzień, nie chce, twierdzi ze mogę napić się w domu, albo żebym wyszła z koleżanką.

Gość gość
Przy mnie ciągle śpi jest przemęczony i podenerwowany, ale np. na dzień kobiet, zrobił kolację specjalnie dla mnie to co lubię, kupił wino, kwiaty, postarał się. A następnego dnia od nowa to samo. Stąd pomysł że depresja, te wahania nastroju. Więc co teraz odpuścić sobie? Zależy mi na nim, ale mówię męczy mnie ten jego wiecznie zły humor, zły nastrój i to że ciągle śpi.