Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nowe zmienione chusteczki Fitti. Pytanie do tych co je kupuja.

Polecane posty

Gość gość

Nie podobaja mi sie te nowe zmiany. Zmienili producenta i zepsuli taki dobry produkt. Jak wy odebraliscie te zmiany? Nie jestescie rozczarowane? A moze nowa wersja wam bardziej pasuje niz stara?

Gość gość
Ja kupowalam jakos w zeszlym tyg i sa takie jak byly,struktura,opakowanie.nawet nie wiedzialam,ze sa inne. moze jeszcze byl zapas tych,starych,w biedrze,gdzie bylam

Gość gość
Ja też nie zauwazylam roznicy..

Gość gość
jak wolałam kupować chusteczki w rossmannie z firmy babydream albo w lidlu toujours, te biedronkowe dady i fitti to jakaś pomyłka

Gość gość
Tu autorka. Do przedwczoraj mialam jeszcze koncowke ostatniej paczki ze starego 3-paku kupionego w ubiegkym tyg. i byly takie jak zwykle, czyli bardzo dobre. W tym tyg. (chyba w czwartek albo srode) kupilam kolejny 3-pak, ktory napoczelam wczoraj rano i jakosc poszla bardzo w dol. Pieniste, sliskie, sztywne, rozmazuja nr 2 zamiast zbierac, zero bawelny, inny sklad, otwarcie tyl na przod, ech. Znowu trzeba szukac zamiennika.

Gość gość
Dziewczyny ktore maja jeszcze dobre, trafily pewnie na stara wersje. Nowa mozna zozponac po innym ksztalcie otworu, tasmie otwieranej odwrotnie niz dotychczas, malej okraglej zielonej naklejce z napisem eco cos tam, i nadrukowanym rozowym znaczku informujacym o nowej strukturze chusteczki. Producentem starych byl Eco Wipes a teraz jest Harper Hygienics. Nie jestem z nich zadowolona. Jestem ciekawa reakcji innych mam. Ciekawe jak wam podpasuja?

Ja kupiłam jeszcze stare gdyby nie temat tutaj to bym nawet nie wiedziała że się zmieniły. Nowe mają same negatywne opinie i szczerze mówiąc chyba nie zaryzykuje i już ich nie kupię. Te z roosmana dla mnie to porażka, najpierw są bardzo suche a pod koniec opakowania bardzo mokre. Pewnie wrócę do huggiesów.

Gość gość
warto chusteczki trzymać dogóry nogami tzn. otwarciem do dołu wtedy są równomiernie nawilżone.

Gość gość
ja jeszcze nie trafilam ale alamalas mnie ta info bo od urodzenia bylam wierna fitti bo maja dobry sklad i sa niedrogie

Gość gość
bardzo dobry skład bez tych wszystkich pegów i parabenów i konserwantów mają chusteczki z netto, 80szt za 4zł Są odpowiednio nawilżone- nie za mocno i nie za mało (babydream są mega suche) i grubsze niż fitti (dla mnie fitti trochę za cienkie)

Gość gość
Te nowe maja czesciowo podobny sklad, ale nie identyczny. Plusem jest to, ze wywalili propylene glycol, ale wrzucili w to miejsce troche innej chemii. Najgorzej mnie rozczarowala zmiana samych chustek, bo te z bawelny byly miekkie i ladnie zbieraly, a teraz sa takie jakby z tworzywa albo bardzo sztywnego papieru.

Gość gość
Najlepsze sa chusteczki Pampers sensitive!

Gość Lilka85
Jeśli chodzi o nowe wersje chusteczek, zauważyłam, że Kindii są teraz w nowym opakowaniu. Przy okazji ulepszono skład i powiększono rozmiar chusteczek. Jak przetestuję, dam znać co i jak ;)

Gość gość
jeszcze nie trafilam na nowe opakowanie tych chusteczek ale raczej juz ich nie kupie bo i po co jak wszystkie mamy mowia ze sa kiepskie. a osoba wyzej napisala o chusteczkach kindii-te sa super:) szczegolnie te z owieczka

Gość gość
skoro mówicie że są zmiany to chyba skocze po biedronkach i pokupuje zapasy :) jak dla mnie stare fitti(nowych nie widziałam) są super, coś jak pampers tylko inny zapach(wcale nie gorszy) i bardziej nawilżone.