Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kiedy wasze dzieci przestały jeść w nocy

Polecane posty

Gość gość

Syn ma półtora roku i od jakiegoś miesiąca zaczął spowrotem budzić się w nocy na mleko. Ostatnio sporo chorował mwiec myslalam ze to z powodu niedojadania w ciągu dnia, ale teraz ładnie zjada i kolacje mu daje spora i mam wrażenie ze to po prostu z przyzwyczajenia, bo zawsze wstaje o tej samej porze. Probowalam podawać wodę,herbatę ale płacze dopóki nie dostanie mleka,. Co zrobić? Nie przeszkadza mi wstawianie bo zajmuje to chwile i po wypiciu zaraz zasypia dalej, martwi nie ze dostanie próchnicy butelkowej bo c niekapka nie chce pic

Gość gość
Up

Gość gość
no kochana ja ci nie podpowiem ,ale moj synek mial mniej wiecej 6 msc jak zaczal przesypiac cale noce. Mial tez epizody ,ze pozniej budzil sie w nocy, ale to chyba jakieś zle sny

Gość gość
On nie jadł tylko teraz zaczął znowu

Gość gość
Up

Gość gość
Moja w 4 miesiacu przesypiala cale noce ale ja o 3-4 dawalam butle na spiocha. PoNiej jak miala pol roku o 21 ostatnia butla z kasza i o 7 rano nastepna. Od 10 miesiaca je o 20 miske kaszy i o 10 rano sniadanie. Aniol nie dziecko:)

Gość gość
Może szukać bliskości....

Gość gość jjnb
Mój dokładnie jak skończył rok, przestałam karmić piersią a on przestał sie budzić w nocy ;) ale zawsze lubił sobie pospać od pol roczku do pierwszych urodzin budził sie tylko raz a wcześniej tez nie częściej jak co 3 godziny.

Gość gość
syn gdy miał 9 miesięcy - odstawiłam od piersi i skończyło się nocne jedzenie córka - 11 miesięcy i dokładnie z tego samego powodu co synek - odstawiłam od piersi, to przestał jeść w nocy

Gość gość
A moj starszy syn pil kaszke w nocy do 4 lat i jakos pr*****cy nie ma. Dzis ma 14lat i zabki zdrowe. Mlodszy ma 15 miesiecy i pije kache oraz herbatki w nocy. Taka czasami ich natura

Gość gość
Gościu z 21:42 no to masz się czym chwalić....a jakie kaszki dajesz?pewnie te najtańsze z bobobity na Maksa dosładzane Żenada !

Gość gość
No a na wyjazdach z dzieckiem tez gotowałaś sama ojjj cos slabo mi się chce w to wierzyć.....tez gotuje dziecku sama ale jak gdzies podróżujemy to zazwyczaj daje słoiczek.No chyba ze nigdzie nie wychodzisz z dzieckiem nie jeździsz..

Gość gość
Przecież można zabrać ugotowane juz danie

Gość gość
dlaczego ty zyjesz dzieckiem zachowujesz sie jak matka narcystyczna 333 www.youtube.com/watch?v=v3ruLZoFe44

Gość gość
chwilę przed pierwszymi urodzinami jak odstawilam go od piersi w nocy budził się 2-3 razy ale nie z głodu tylko traktował mnie jak smoczek 2 dni odmówiłam mu piersi w nocy i 3 przespał już całą i tak jest do tej pory

Gość gość
Moje dzieci 2,5 m-ca jeden syn, drugi 3 m-ce- wtedy zaczęli przesypiać całe noce:)

Gość gość
Jakoś na przełomie 9-10 miesiąca zabrałam butelkę i przestałam karmić dziecko w nocy. Nie oznacza to, że dziecko się nie budziło..bo zdarzało się i tak, że nie spało pd 1 do 3-4.. tyle, że nie jadło. Teraz ma 26 miesięcy i nocki różne... raz śpi po 10-11 godzin bez przerwy, czasem budzi się i chce pić, albo siku, czy też rozkopał się i mu zimno, albo po prostu nie chce spać i co chwilę kogoś woła.. różnie. /więc z jedzeniem spokój od 9-10 miesiąca ( przerwa między kolacją, a śniadaniem wynosiła ok 12-13 godzin), ale z tym spaniem to różnie.. Poza tym często gada przez sen, albo coś tam mruczy czy stęka, jak zmienia pozycję, i ja i tak się budzę i idę do niego do pokoju zobaczyć, o co chodzi. Mąż oczywiście nic nie słyszy, nawet gdy ten zaczyna nas wołać.

Gość Studentka Dietetyk
Witam, jestem studentką Dietetyki i pisząc pracę magisterską, zbieram ankiety od mam dzieci w wieku około 1,5-2 lata. Ankieta jest anonimowa a jej wypełnienie potrwa kilka minut. Zebrane dane bardzo mi pomogą w napisaniu pracy. Bardo proszę o wypełnienie :) http://www.ankietka.pl/ankieta/177571/wplywu-zywienia-i-stylu-zycia-kobiety-w-ciazy-na-mase-urodzeniowa-i-zdrowie-dziecka.html