Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ciaza zwiazek wypalenie

Polecane posty

Gość gość

Jestem w ciazy z moim chlopakiem z ktorym sporo przeszlam. Nie potrafie mu zaufac, jestem bardzo zazdrosna a hormony jeszcze dokladaja swoje. On nie wykazuje zadnej inicjatywy zeby zalegalizowac ten zwiazek, a ja czuje sie nie pewnie. Kilka tyg jest dobrze i slodko zeby pozniej byly okropne klotnie i obojetnosc. Martwie sie czy on nie jest ze mna z przymusu, ze jest dziecko. Boje sie ze jestem tylko chwilowa przygoda a on szuka kogos innego. Czasami jest strasznie obojetny,a czasami kochany. Im on jest bardziej niemily tym ja sie bardziej czepiam, a on ma dosc. Im on jest milszy tym ja mam wiekszy luz i jest lepiej. Ale bez wzgledu jak jest miedzy nami on nie ma ochoty na seks, robimy to raz na kilka tygodni i trwa to od 3miesiecy. Mowi ze nie ma ochoty i tyle. A ja sie przejmuje ze ma kogos innego do tego. I ze szuka ciagle w internecie kogos. Nie moge sobie tego wybic z glowy. Jest coraz gorzej, a ja sie czuje niepotrzebna i niekochana.

Gość gość
Jesteś głupia skoro piszesz , że wiele przeszłas ze swoim chłopakiem , co znaczy , że nie jest to udany zwiazek , a jednak dopusciłas do ciązy. Idź sie leczyć

Gość gość
ile jestescie w zwiazku?

Gość gość
Na co ma sie leczyc?

Gość gość
2Lata

Gość gość
To krótko.. Wg mnie powinnas apytac czy ma zamiar wziac slub z tb czy nie. Jesli nie bedzie umial sie zdecydowac - spakuj sie, jedz do rodzicow. Jak mu zalezy to przyjedzie po cb.

Gość gość
Niech idzie do dobrego psychologa , bo to nie jest normalne , ze zwiazek jest do bani a ona funduje sobie dzieciaka. Tylko współczuć dziecku takich rodziców bo pewnie bedzie narazone na wieczne kłótnie rodziców , a bardziej prawdopodobne , ze bedzie wychowywane tylko przez matkę

Gość gość
ja z moim facetem zdecydowalismy sie po 4 latach zwiazku na dziecko. tez mielismy wzloty i upadki. ale chociaz wiem ze chce ze mna byc - oswiadczyl mi sie. Slub cywilny zaplanowany na przyszły rok .

Gość gość
17:34 - zaden zwiazek nie jest idealny. wszedzie sa klotnie, wyzwiska itd. wiec wg Ciebie kazda rodzina jest patologiczna?

Gość gość
Taka w której sa wyzwiska z pewnoscia to patologia , ale to zalezy od standartów.

Gość gość
Tak - bo raz na meza powiesz ze jest chujem, badz na zone ze jest glupia p***a .. Na pewno patologia :DDDDDD