Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

WREDNA noxelia już wie o tym co chciałaś zrobić.

Polecane posty

Gość gość

Napisałam do niej

Gość gość
Teraz pytanie i zagadka dla ciebie. Zrobiłam czy nie? Hmmm

Gość gość
o co chodzi? widzialam zdjecia tej noxeli czy jakos tak i co ta wredna chciala zrobic? to sa sasiadki? po ile maja lat?

Gość gość
Mieszkają w sasiadujących miastach.Wredna chciała wrzucic te foty na Beka z mamus na forach na fb.Konfidentka.A niby tak się brzydzi osobami szperającymi w czyimś zyciu.

Gość gość
A mózg cie nie boli?

Gość gość
Ciebie na pewno nie,bo go nie masz:classic_cool:

Gość gość
Ojejku jakie to straszne, że ktoś mieszka w sasiadujacym mieście. A ta Noxelia jest obrzydliwa po prostu. I jeszcze na macierzyńskim forum się udziela. Sorry ale skoro ktoś wrzuca takie fotki do netu to niech się później nie dziwi, ze latają na jakichś stronach. A tak swoją drogą wredna konfidentka? To jak Ciebie można nazwać autorko? "Uprzejmie donoszę, że ktoś coś napisał w internecie". Nie zablyslelas autorko.

Gość gość
Hahaha dokładnie jw

Gość gość
19:00 ja nigdy tu nie pisałam,ze gardze osobami ,które ujawniają jakieś info o użytkownikach forum.Mogę sobie donosic kumu chcę,co chcę i ile chcę.Wredna tu wszystko podawala o sobie jak na tacy,a potem płacz bo ktoś ją rozpoznał:D a teraz sama chce się z kogos wyśmiewać na fb.Hipokrytka.

Gość gość
A donos sobie na kogo chcesz, gdzie chcesz i ile chcesz akurat mało nas to interesuje. Wredna w przeciwieństwie do tej całej Noxelii nie pokazała swojej c* *y która lize pies i się tym nie szczycila. Wyplynely Wrednej dane i co z tego? Przez chwilę forumowe polglowki miały podniete, a później się znudziły. Samą widziałam fotki Wrednej na fb i jakoś nie było na nich nic co mogłoby wielce oburzać. Ot fotki dzieci. Więc nie porównuj tego do oblesnych zdjęć cyckow Noxelii.