Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pomoc przy pierwszym dziecku

Polecane posty

Gość gość

Czy ktoś wam pomagał przy zajmowaniu sie noworodkiem? Bo czasem ludzie nie radza sobie i to bez wzgledu czy ma sie 18 czy nawet ponad 40 lat

Gość gość
Maz pomagal i nikt wiecej. Urodzilam pierwsze dziecko majac 23 lata

Gość gość
dlaczego ty zyjesz dzieckiem zachowujesz sie jak matka narcystyczna 333 www.youtube.com/watch?v=v3ruLZoFe44

Gość gość
Nikt nam nie pomagał. Sami sobie radziliśmy. Urodziłam Młodego jak miałam 29 lat. Mąż jest ode mnie rok młodszy.

Gość gość
nikt nie pomagal,bo nie chcialam. maz pracuje w delegacji i pobawil troszke dziecko jak wracal na weekend.

Gość gość
a przy robieniu dziecka też miałaś pomoc

Gość gość
Nie. Mąż był przez pierwsze dwa miesiące w domu i wtedy wszystko spokojnie udawało nam sie ogarnąć razem, bo mąż zajmował się większością rzeczy, łącznie ze sprzątaniem i prasowaniem. Potem musiał niestety wrócić do pracy (poza Europą) i zostałam na trochę czasu sama. Dziadkowie są daleko. I bez problemu ze wszystkim sobie radzę. My jednak mamy to szczęście, że nasze dziecko jest zdrowe i zadowolone, kolki męczyły przez raptem dwa tygodnie i tyle, już zaczyna przesypiać noce - więc mam też czas na czytanie, filmy i spotykanie się ze znajomymi (na spacerach albo u nas w domu), spokojnie i bez pośpiechu.