Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Sex z ex....?

Polecane posty

Gość gość

Cześć. Chcialam zapytać was o zdanie. Mam maly problem. Zerwal ze mna chłopak po 2 latach związku. Nie wiem czy to do końca było zerwanie bo codziennie dzwoni, pisze itd. Dzis przyszedł do mnie. zaczelam z nim rozmawiać o nas. Mowilam ze nie chce tego konczyc bo go kocham, jest dla mnie najważniejszy itd. Wtey on powiedział zebysmy spróbowali przez miesiąc spotykać się tylko na sex i wtedy oboje będziemy zadowoleni bo on będzie mogl się zastanowić czy chce zebysmy byli razem a ja będę pewna ze nie spał z inna. Powiedzialam mu ze kocham się z nim z milosci a nie żeby sobie ulzyc i nie chce być jego darmowa d***** na zawolanie. Myslalam ze zartuje ale nie, on to mowil poważnie. Naprawde go kocham ale czuje się poniżona po tym co usłyszałam.

Gość waldikoz
Byłem z jedną dziewczyną przez 7,5 roku (z przerwami) i dopiero po zakończeniu tego związku widzę, do jak ohydnych kłamstw jest zdolny młody facet po to tylko, by dostać się do majtek dziewczyny. Twój kochaś potrzebuje tego miesięcznego "okresu próbnego" po to, by na boku znaleźć sobie kogoś innego, nie tracąc zarazem dostępu do Ciebie (ale pożegna Cię wtedy, gdy już kogoś znajdzie). Pewnie dasz się nabrać i uwierzysz we wszystkie jego słowa dlatego, że boisz się trwającej kilka miesięcy samotności, która pewnie przyjdzie po rozstaniu - w efekcie dalej będziesz żyć kłamstwem. Z drugiej strony (a szczególnie wtedy, gdy on jest idiotą) możesz go olać i spróbować żyć swoim własnym życiem, myśleć tylko o sobie i folgować swoim tylko uczuciom - czyż nie to jest przyjemniejsze? Tylko uważaj na używki. Prawda jest jednak taka, że oboje jeszcze nie wiecie, czego od siebie dokładnie chcecie i jeśli w końcu odkryjecie prawdę o swoich potrzebach, to albo je wtedy zaspokoicie i stopicie się w jedną całość, albo rozstaniecie na zawsze. Mnie z moją ex- się nie udało, ale za Was mimo wszystko trzymam kciuki.

Gość gość
Zrozumiała bym te głupie gierki gdybyśmy mieli po 18 lat, ale ja mam 25 a on 30. Myslalam ze ulozymy sobie razem zycie. Naprawde go kocham i nie chce stracic ale nie wiem co zrobić żeby nie traktowal mnie tak przedmiotowo. Mielismy male kryzysy ale kazde z nas zrozumialo swoje bledy. Mowi ze chce trochę odpocząć i być sam ale nie chce uprawiac sexu z inna kobieta.

Gość waldikoz
Więc może warto faktycznie zrobić sobie miesiąc-dwa przerwy, ale bez seksu i innych zbliżeń. Najlepiej byłoby, gdybyście się w ogóle nie widzieli i pozwolili sobie odpowiednio "stęsknić się" przed powrotem, przynajmniej u mnie to zawsze działało. Taka rozłąka przy okazji będzie dobrym testem na miłość, oboje będziecie mogli przeanalizować swoje wnętrza i od razu zobaczycie, czy to naprawdę miłość. Nie spieszcie się tylko, bo w pośpiechu nic nie wychodzi dobrze.

Gość gość
!!!!!!!!!!