Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem chyba zbyt wysoki,żeby znaleźć szanującą się i inteligentną dziewczynę

Polecane posty

Gość gość
Ocenianie kogoś po zadanym jednym pytaniu jest co najmniej nierozsądne :).I możesz mi wierzyć albo nie ,ale moja wiedza nie jest ,,wykuta'' i potrafię ją wykorzystywać w praktyce :P.

Gość gość
Nierozsądne to jest zadawanie tak infantylnych pytań. Znam bardzo dobrze kogoś, kto ma wykształcenie podstawowe. Wychował swoje dziś już dorosłe dzieci na bardzo porządnych ludzi. Ale jemu po prostu nigdy by nie wpadło do głowy, że można zadać tak bezsensowne pytanie jakie Ty zadałeś, dlatego jest takim świetnym ojcem i jeszcze lepszym pracownikiem, który zaszedł wyżej niż niejedna osoba z dużo lepszym wykształceniem i wiedzą jak Ty, która nie potrafi wyciągać z tego wniosków. Wierzę, że potrafisz zastosować wiedzę w praktyce, na zasadzie odklepania i wciśnięcia przycisku. Pewne spokrewnione z nami zwierzęta też to potrafią. Ale kiepsko z Twoim łączeniem faktów i myśleniem.

Gość gość
Przytaczając przykład tego człowieka z wykształceniem podstawowym,mówiąc o tym jakim jest dobrym ojcem,chcesz pokazać,że ja nie będę nadawał się do roli ojca czy o co Ci chodzi.

Gość gość
O to mi chodzi, że jeśli się nie ma inteligencji i mądrości, to twoja wyklepana na pamięć wiedza bez zdolności wyciągania wniosków jest bezużyteczna. Za to ktoś z dużo mniejszą wiedzą i wykształceniem, ale umiejętnością myślenia dzięki mądrości jest dużo bardziej wartościowym człowiekiem.

Gość szybawdeszczu
Dla wysokiej kobiety Twój wzrost to zdecydownie atut :) Ja mam 170 cm i na pewno wolałabym faceta 195 cm niż 175 cm

Gość gość
Czyli dalej sugerujesz,że jestem debilem z IQ pantofelka :).Miła to Ty nie jesteś.

Gość gość
Miła nie jestem, bo Twój wzrost do szanowania się kobiety i do jej inteligencji ma się jak Twoje umiejętności jazdy na furmance do pilotażu F 16 - czyli nijak. A Ty nadal tego nie rozumiesz. To jakie może być Twoje IQ, skoro nawet dla trochę starszego dziecka Twoje pytanie jest infantylne?

Gość gość
Tu nie chodzi o twój wzrost ani nawet inteligencję która raczej po czasie zaważa na związku. Prawdopodobnie jesteś nieforemny wąska klata szerokie biodra. Takiemu nic po dużym wzroście i musi bardzo sporo przypakować w klacie by się podobać. Podobałaby ci się wysoka dziewczyna z ładną twarzą z barami jak u górnika?