Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość anka

Czy warto zrobić skok w bok

Polecane posty

Gość gość anka

Witam mam problem... Dostałam propozycje od kolegi, który bardzo mi się podoba. Mianowicie chodzi o sex jestem w związku od 8 lat on również, ale chciałabym spróbować czegoś nowego, ponieważ nie układa mi się z moim obecnym partnerem. Wiem że to ma być tylko układ bez zobowiązań, ale boje się że później będę cierpiała i żałowała. Fajnie nam się rozmawia i dobrze się czuje w jego obecności. Kochane kobietki proszę pomóżcie mi... Co mam zrobić?

Gość gość
Nie warto, zrobiłam, a chciałbym cofnąć czas. Na tym zawsze ktoś traci, nawet w seksie bez zobowiązań. :(

Gość gość
Też mówię, że nie warto. Nawet się nie zorientujesz a wpadniesz po same uszy. Dla kilka chwil nie warto komplikować sobie życia. Wiem co pisze:)

Gość gość
Też uważam, że nie warto!

Gość gość
Jak mam tylko okazję, to zawsze korzystam, by spróbować z innym facetem niż mąż. Ostatnio byłam na pieczarkach w Holandii 2 miesiące, z czego przez miesiąc mieszkałam z poznanym tam facetem. Też był tam na zarobku, fajny gość.Z drugiego krańca kraju niż ja,więc plot nie będzie.Bzykaliśmy się do woli. Mam 35 lat, z czego 12 po ślubie ze swoim. Czas ucieka więc trzeba korzystać.

Gość gość
Powiem tak jako facet jeśli masz ponad 40 lat to dasz radę jeśli mniej niż 35 to możesz potem żałować

Gość gość
Czy zależy ci na związku to jest podstawowe pytanie.

Gość okrągła
00.04 A dlaczego?

Gość gość
Zawsze warto.

Gość gość
Nie warto!!!

Gość gość
Adrenalina buzuje. Lewizna z obcym to sens życia.

Gość gość
Tu znów facet 0.04 po 40-ce kobiety podchodzą do seksu jak faceci za młodu potrafią odciąć go od uczuć,w/g ankiet 40% kobiet po 40-ce przyznaje się do skoków w bok lub stałych kochanków

Gość gość
Nie warto. Chyba ze jestes ladacznica jak co niektore poprzedniczki to ru..aj sie na prawo i lewo.

Gość gość
nie układa Ci się z partnerem? To miej odwage , powiedz mu to, zostaw go i baw sie dobrze. Zabawa na chwilę? tego chcesz? pewnie bedzie fajnie, ciekawe czy jakby partner takpróbował to tez by Ci się podobało?

Gość gość
Trzy razy to zrobiłam i było ok. Jak trafi się ktoś atrakcyjny to kto wie...

Gość gość
Jak bym nie dowiedziała się, że mąż gdzieś na boku jakąś roochał,to nie przeszkadza to mi,niech sobie używa, aby nie zaniedbywał mnie w łóżku. Sama kilka razy dałam ponieść się emocjom, nie żałuję.