Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rok od skręcenie kostki a ona dalej puchnie i boli

Polecane posty

Gość gość

Co mam zrobic już mi się pomysły wyczerpały jedyne co zostało to wziąść sikiere i obciąć

Gość gość
A lekarze co mówią?

Gość gość
wsumie nic konkretnego a byłam u ortopedy na fundusz a niedawno prywatnie bo ileż można cierpieć :(

Gość gość
Fizjoterapia....

Gość gość Edyciak
Wbrew pozorom to jest jeszcze dosyć wcześnie od urazu, więc ma prawo puchnac, ale że boli i z tego, co rozumiem, całkiem mocno, to już jest niepokojące. Owszem, może pobolewac, np. Na zmianę pogody. Być może nie zostałaś dobrze zrehabilitowana i w dalszym ciągu występują u ciebie zaburzenia propriocepcji. Powinnaś udać się do dobrego fizjoterapeuty, zamiast do lekarza. Z jakich okolic jesteś?

Gość gość
Okolice krakowa. Bplo zwlaszcza jak duzo pochodze czyli praktycznie codziennie a buta na obcasie to ostatnio mialam na nodze przed skreceniem. Kompletnie nie stabilna jest ta noga w kostce :(

Gość gość
a nie przyszło ci do głowy udać się do lekarza? No prosze cię, masz się męczyć i czekać na pogorszenie swojego stanu? Ja tez po wypadku dochodziłam długo do siebie, pomogła mi fizjoterapia zlecona przez lekarza z http://www.gabinety-wawelska.pl/fizjoterapia - dlategu udaj się na konsultacje!