Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak go tu zatrzymac... ?

Polecane posty

Gość gość

Facet z ktorym spotykam sie od jakiegos czasu chce na stale osiasc za granica. Chce abym pojechala z nim. Tzn. zebym dojechala za jakis czas...a ja absolutnie nie chce nigdzie jechac... :( mam dziecko, ktore ma tutaj dobrego kochajacego ojca. Rodzine i przyjaciol. Rodzina bardzo mi pomaga. Jestesmy bardzo ze soba zwiazani. No nie chce nigdzie jechac i kropka. Jak mam go przekonac aby tu zostal ze mna ? Pomozcie...zzalezy mi na nim i nie chce go stracic, ale na milion procent nie zdecyduje sie na wyjazd. Za duzo mnie tu trzyma...

Gość gość
Skoro on nie chce tu z Toba zostac to mu nie zalezy.

Gość gość
Jesteś egoistką i nie myslisz o tym czego on chce, tylko kierujesz sie własnym interesem. Chłopak chce jechać, to niech jedzie. Powinniście rozstać się, bo nie ma to sensu

Gość gość
Chwileczkę a on o czym mysli ?! Jak nie tylko o sobie ! Dziecko ma tutaj ojca, dziadkow. Dlaczego dziewczyna ma wyrwac dziecko z jego środowiska ? Wywiezc daleko od bliskich ? Bo panicz chce jechac za granice. Gdyby ich kochal to liczylby sie z nia i dzieckiem przede wszystkim !!

Gość gość
Jezu, nie kochaja siebie, nie zależy im na sobie, niech rozejdą sie i koniec tematu, moze znajda sobie odpowiedniejsze partnerów i po co męczyć d**e