Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak czesto wyparzacie butelki

Polecane posty

Gość gość

Zastanawiam sie jak czesto powinnan wyparzac butelke dla mojej 5 tyg corki. Ploki co robie to po kazdym uzyciu ale czy to konieczne?

Gość gość
Ja na poczatku tez robilam to codziennie. Teraz wyparzam raz dziennie. Czasami mi sir nawet zapomni. Nie stersuj sie. Wazne zeby butelja byla umyta i czysta

Gość gość
ja do pół roku wyparzałam po kazdym uzyciu . Pozniej tylko raz dziennie i oczywiscie po kazdym uzyciu dokładnie myłam szczotka do butelek i płynem do naczyn .

Gość gość
W ogóle nie wyparzałam.

Gość gość
Ja wygotowalam po zakupie a potem tylko po kazdym karmieniu mylam i przelewalam wrzatkiem. Corka nigdy nie miala plesniawek ani innych problemow.

Gość gość
wyparzałam tylko po zakupie, a przelewałam wrzątkiem raz na jakiś czas. Z tym wyparzaniem po każdym użyciu i obsesyjnym dbaniem o brak bakterii to bzdura wierutna

tez tak uwazam, mam butelke z akuku, bardzo dobrej jakosci, jak syn byl mniejszy to wyparzalam raz dziennie a teraz jak mi sie przypomni, ale myje dokladanie, nic mu nie jest, obsesyjne dbanie o higienę tylko szkodzi, ale oczywiscie nie moze byc tak ze higieny brak w ogole

Gość gość
wyparzałam butelki codziennie...

Gość gość
Z poczatku raz na tydzien. Pozniej jak mi sie przypomnialo. Zawsze jednak mylam dokladnie. Dziecko musi miec troche bakterii zeby nie lapalo czesto chorob. Nigdy nic dzieciom w buzkach nie wyskoczylo.

Gość gość
Ile dziecko potrzebuje butelek na pierwszy rok zycia? Moj partner kupil 4 kartoniki po 4 sztuki tych antykolkowych i wydaje mi sie ze za duzo bo moim zdaniem wystarczylo by zmieniac smoczek, ale moze zle mi sie wydaje bo nigdy wczesniej dziecka nie mialam