Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

Pomysly na dekoracje w tle Mlodych :)

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

Witam. Robie wesele w nowoczesnej sali weselnej na ktorej caly sufit jest podswietlany zmieniajacym sie swiatlem. ekoracje jaka proponuje mi obsluga to stol z bukietem bez tla itd. Nie bardzo chce siedziec na tle pustego ogna ,nawet zdj beda lepiej wygladac jesli w tle cos ie pojawi, myslam o przewieszeniu nawet marszczonego bialego lub ecru materialu i zawieszeniu cos na nim tylko moje pytanie co np?:) ,a jeszcze widzialam kiedys (nie wiem dokladnie jak to sie nazywa" taka brama z kwiatmia jak w kosciele sie ustawia i kwiaty nie dookola tylko na gorze, oczywiscie rama zasloniona bialym materialem;) czekam na wasze propozycje:) myslalam o literkach nasze inicjaly lub tradycyjnie dwa serduszka , dodam ze na stole nie bedzie jednego dyzego bukietu tylko 3 male kwadratowe formy z malyi bukiecikami. chce zeby wygladalo to nowoczesnie , z "klasa",a anie szopka na ktorej bedzie nie wiadomo stol ma byc ladny ale nie za bardzo wyrozniajacy sie , po prostu zaznaczony:) moze macie jakies pomysly co ciekawego mozna zrobic w tle, litery serca, jakies puzzle tylko czyste w kolorze , zdjecia?? moje kolory to ecru, zielen i dodatki fioletu. licze na was i czekam na propozycje;)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 76857ytghb
ciekawy temat podbijam;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
jak ma byc nowoczesnie to zadnych dekoracji za plecami,

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ekran i za tob膮 projekcja z projektora i laptopa waszych zdj臋膰, tych od niemowlaka, przez szko艂臋, oczywi艣cie wasze wsp贸lne zdj臋cia, kilkaset zdj臋膰, puszczonych w p臋tli w k贸艂ko. Do nowoczesnej sali pasuje.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Z projektorem ciekawe:) moze jeszcze jakie spomysly o ile nie zalatwie projektora:D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja akurat za sob膮 mia艂am mie膰 serca, tak tradycyjnie ;) no ale do 艣lubu nie dosz艂o i teraz sprzedaj臋 :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
:D te zdjecia to jakies nieporozumienie :D Jak sala jest nowoczesna i sama w sobie 10/10 to ja tego nie widze zeby jeszcze cokolwiek w niej dziadowac - nawet symbolicznie :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
chcialabym zeby jednak cos delikatnego bylo niz siedzenie na tle pustego okna z firanka

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
wi臋kszo艣膰 sal ma ju偶 przygotowane stanowiska dla m艂odej pary, kt贸re odpowiednio do wystroju lokalu wyr贸偶niaj膮 si臋 spo艣r贸d pozosta艂ych miejsc. Dodatkowe dekorowanie ty艂u nie zawsze b臋dzie dobrym pomys艂em - je艣li w Twojej sali sami musicie zaaran偶owa膰 miejsca dla m艂odych lepiej postawcie na co艣 skromnego. Projektor nie jest dobrym pomys艂em - jesli sala nie jest przystosowana do tego typu "atrakcji" ustawienie projektora b臋dzie bardzo problematyczne: projekcja albo b臋dzie ci膮gle zas艂aniana g艂owami/nogami go艣ci, albo b臋dzie wy艣wietlana na twarzach pary m艂odej. Je艣li szukasz inspiracji w udekorowaniu 艣ciany, posprawdzaj sobie jak to wygl膮da w innych salach na przyk艂ad w ofertach na http://www.gdziewesele.pl/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Je艣li chodzi o wzbogacenie tego wieczoru, to my艣l臋, ze warto wymy艣li膰 co艣 naprawd臋 oryginalnego. :) na moim weselu by艂 pokaz pirotechniki, kt贸ry zorganizowa艂a dla nas firma http://www.pirofan.com.pl/ . Bardzo mi si臋 podoba艂o.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
tlo to kicz,kicz ,kicz,teraz ozdabia sie tylko stol

Udost臋pnij ten post