Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pomysly na dekoracje w tle Mlodych :)

Polecane posty

Gość gość

Witam. Robie wesele w nowoczesnej sali weselnej na ktorej caly sufit jest podswietlany zmieniajacym sie swiatlem. ekoracje jaka proponuje mi obsluga to stol z bukietem bez tla itd. Nie bardzo chce siedziec na tle pustego ogna ,nawet zdj beda lepiej wygladac jesli w tle cos ie pojawi, myslam o przewieszeniu nawet marszczonego bialego lub ecru materialu i zawieszeniu cos na nim tylko moje pytanie co np?:) ,a jeszcze widzialam kiedys (nie wiem dokladnie jak to sie nazywa" taka brama z kwiatmia jak w kosciele sie ustawia i kwiaty nie dookola tylko na gorze, oczywiscie rama zasloniona bialym materialem;) czekam na wasze propozycje:) myslalam o literkach nasze inicjaly lub tradycyjnie dwa serduszka , dodam ze na stole nie bedzie jednego dyzego bukietu tylko 3 male kwadratowe formy z malyi bukiecikami. chce zeby wygladalo to nowoczesnie , z "klasa",a anie szopka na ktorej bedzie nie wiadomo stol ma byc ladny ale nie za bardzo wyrozniajacy sie , po prostu zaznaczony:) moze macie jakies pomysly co ciekawego mozna zrobic w tle, litery serca, jakies puzzle tylko czyste w kolorze , zdjecia?? moje kolory to ecru, zielen i dodatki fioletu. licze na was i czekam na propozycje;)

Gość 76857ytghb
ciekawy temat podbijam;)

Gość gość
jak ma byc nowoczesnie to zadnych dekoracji za plecami,

Gość gość
Ekran i za tobą projekcja z projektora i laptopa waszych zdjęć, tych od niemowlaka, przez szkołę, oczywiście wasze wspólne zdjęcia, kilkaset zdjęć, puszczonych w pętli w kółko. Do nowoczesnej sali pasuje.

Gość gość
Z projektorem ciekawe:) moze jeszcze jakie spomysly o ile nie zalatwie projektora:D

Gość gość
ja akurat za sobą miałam mieć serca, tak tradycyjnie ;) no ale do ślubu nie doszło i teraz sprzedaję :P

Gość gość
:D te zdjecia to jakies nieporozumienie :D Jak sala jest nowoczesna i sama w sobie 10/10 to ja tego nie widze zeby jeszcze cokolwiek w niej dziadowac - nawet symbolicznie :)

Gość gość
chcialabym zeby jednak cos delikatnego bylo niz siedzenie na tle pustego okna z firanka

Gość gość
większość sal ma już przygotowane stanowiska dla młodej pary, które odpowiednio do wystroju lokalu wyróżniają się spośród pozostałych miejsc. Dodatkowe dekorowanie tyłu nie zawsze będzie dobrym pomysłem - jeśli w Twojej sali sami musicie zaaranżować miejsca dla młodych lepiej postawcie na coś skromnego. Projektor nie jest dobrym pomysłem - jesli sala nie jest przystosowana do tego typu "atrakcji" ustawienie projektora będzie bardzo problematyczne: projekcja albo będzie ciągle zasłaniana głowami/nogami gości, albo będzie wyświetlana na twarzach pary młodej. Jeśli szukasz inspiracji w udekorowaniu ściany, posprawdzaj sobie jak to wygląda w innych salach na przykład w ofertach na http://www.gdziewesele.pl/

Gość gość
Jeśli chodzi o wzbogacenie tego wieczoru, to myślę, ze warto wymyślić coś naprawdę oryginalnego. :) na moim weselu był pokaz pirotechniki, który zorganizowała dla nas firma http://www.pirofan.com.pl/ . Bardzo mi się podobało.

Gość gość
tlo to kicz,kicz ,kicz,teraz ozdabia sie tylko stol