Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Implanty

Polecane posty

Gość gość

Czy jest tu ktoś kto ma wstawiony implant? Czy jest zadowolony? Czy obyło się bez problemów?

Gość gość
nikt nie ma?

Gość gość
Moj maz ma, juz od roku i jest b. zadowolony.

Gość gość
Ale czy wstawianie jest bolesne? Boję się bólu i odwlekam decyzję.

Gość gość
Ja mialam wstawiane implanty w klinice Neo Dentica. Zabieg przeprowadzal lekarz dr Kochanowski, nie odczuwalam specjalnego dyskomfortu. Grunt to zgłosić się do sprawdzonego specjalisty a wtedy zabieg przebiega bez stresu :)

Gość gość
Ja mam wstawione dwa implanty i nie żałuję decyzji. Wstawili mi je w poleconym mi przez kumpelę gabinecie Dental Complex i szczerze mogę polecić. Personel w pełni profesjonalny, kompetentny i życzliwy. Najpierw byłam u nich na rzetelnej konsultacji stomatologicznej, gdzie wszystko mi wyjaśnili, doradzili odpowiednie rozwiązanie…Wszystko przebiegło bez żadnych problemów, czułam się w gabinecie komfortowo, a teraz cieszę się pięknym, pełnym uzębieniem 

Gość gość
Ja kilka miesięcy temu miałam wstawiane implanty i póki co nic się nie dzieje. Co dokładnie Cię interesuje? Mogę dać Ci namiar na klinikę, w której miałam wstawiane implanty - Unident Union we Wrocławiu, a lekarz to Wojciech Kołosowski.

Gość gość
ja też mam wstawiony implant i wszystko jest z nim jak najbardziej w porządku, w ogóle go nie widać. Byłam na leczeniu implantologicznym w gabinecie www.stomatolog-przymorze.pl i cieszę się, że tam trafiłam. Wszystko odbyło się w pełni bezpiecznie i bezboleśnie. Obsługa na wysokim poziomie. W razie jakichkolwiek problemów z zębami znowu na pewno tam się udam