Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

koszt beta hcg

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny ile u was kosztuj***adanie beta hcg? Napiszcie miasto i cene u mnie chyba strasznie drogo. Bylam u lekarza jestem w 7 tyg nie widac serduszka lekarz kazal zrobic bete co dwa dni i przujsc z wynikiem ale nie dal mi skierowania ( zreszta nie wiem czy wogole mogl dac) ale w laboratorium pani podala koszt 55zl wiec dwie bety to ppnad stowe strasznie duzo.

Gość gość
żartujesz? :o aż tyle? nie wiem ile u mnie kosztuje bo nigdy nie robiłam ale czytałam, że dziewczyny robiły i płaciły po 20/30 zł

Gość gość
u mnie w zach-pom od 25 do max 35 zl . w kilku labratioriach taki cennik

Gość gość
Patrz prywatnie po szpitalach. W szczecinie na pomorzanach np. 22zł. Większość badań mają tam taniej (ja na tarczycy chyba z 40zł mniej zapłacilam iż w wyłącznie prywatnych, a mój facet przeszło 100zł mniej za badania do pracy(

Gość gość
Włocławek 37 zł

Gość gość
Faktycznie wybiore sie do szpitala i zapytam o ich cene. Bo tez kiedys czytalam dziewczyny pisaly ze okolo 20-25 zl a tu ponad stowe za dwiw to strasznie duzo. Dzieki za odpowiedz:)

Gość gość
25 zl do 35 zl . Wielkopolska

Gość gość
Warszawa, Szpital Praski, 35zł, czas oczekiwania na wynik ok. 1 godzina. Tyle, że jak poza godzinami pracy punktu pobrań to na pobranie można i 1,5 godziny czekać, bo pobierają na SORze, a tam wiadomo najpierw ratują życie, a dopiero potem pobierają krew ciężarnym i innym. ;)

Gość gość
war-maz nie pamietam dokladnie czy 22-24zl