Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

tylko patologia ma więcej niż 1 dziecko

Polecane posty

Gość gość

Tak mysle, zarabiamy z mezem razem około 15 tysięcy miesięcznie i uważam, że na drugie dziecko nas nie stać. Mamy dom ponad 200 metrowy, 3 łazienki, w tym jedna nasza w sypialni, coreczka ma tez pokoj przy łazience, ktora gdy będzie nastolatka będzie jej prywatna lazienka. Wszystko mamy w domu i kupujemy luksusowe a przy kolejnym dziecku musielibyśmy to zmienić. Na dwojke dzieci wg mnie trzeba miec juz dochody około 50 tys miesięcznie, na trojke około 100 tys. Tylko wiec patologia ma inaczej

Gość gość
a w jakiej to było bajce? :)

Gość gość
Nie wiem co bierzesz, ale bierz pół bo tracisz kontakt z rzeczywistością...

Gość gość
w tej bajce było dużo smoków? :D

Gość gość
Co ty dzis wzielas ? Podziel sie. Jestem patologia mam 3 synow i niecale 3tys dochodu i male mieszkanko w bloku.

Gość gość
Aha zapomnialam napisac ze patologia mojej rodziny z trojgiem dzieci wiaze sie z tym ze bardzo sie kochamy

Gość gość
nie widzicie ze to prowokacja? dzis niedziela gimbazy nie maja co robic

Gość gość
tylko patologia zakłada takie tematy

Gość gość
My mamy okolo 8-9 tysięcy miesięcznie i dwojke dzieci wiec tez jesteśmy patologia :)

Gość gość
najsmutniejsze jest to ,że ja nie wiem czy z tego co jest tematem topiku mam się śmiać czy płakać bosze to dopiero bełGot :-o

Gość gość
Smok to autorkę wypluł. Po uprzednim wymemłaniu.. :P Stąd te urojenia.

Gość gość
No nie poszło ci prowo :D Współczujemy :P

Gość gość
buhaaaaaahahahhahahhaha

Gość gość
Autorko zgadzam się z tobą. To prawda. Jak mozna miec w tych czasach tyle dzieci? My łącznie mamy 12000 zl. I mamy jedno roczne. I nie wyobrażam sobie drugiego. Do tego mamy mieszkanie 4 pokoje. Salon, 2 sypialnie i 3 sypialnia dla gościa. To wszystko. Na drugie dziecko mnie nie stać. Same kursy, fryzjer itp kase pochłania.

Gość gość
Matematyki to nie miało dziecko w szkole? Teraz na trzy osoby macie 15 tysięcy i jest dobrze. Dlaczego na czwartą osobę w rodzinie potrzebujecie 35 a piątą ma kosztować 50?

Gość Max3939
3 tysiące na 2jkę dzieci ? mój jeden pies na orijenie i samochód i lancz to koszty miesięczne 1,500zl z paliwem i oc, nie wiem czym ty karmisz i w co ubierasz dzieci za co placisz rachunki ale współczuje, dzieci bez żadnego startu w panstwie nie sprzyjającym młodym ludziom. Robić dzieci i nie dać im nawet na zajęcia angielski,sport i kursy o studiach nie wspomnę. Ja swojej dwójce dam każdemu po mieszkaniu i jeszcze dla przyszłych wnuków mam ziemie.Znam wielu ludzi bez mieszkań mają studia ale nie mogą zakładać rodzin bo mieszkają z rodzicami. Mnie pomogli i ja pomogę swoim. Na 2jkę to minimum trzeba z 5tys by powiedzmy na średnio niskim poziomie żyć.