Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ciąża biochemiczna

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny, podpowiedzcie. Kilka dni po terminie zaczęła mi się miesiączka - wyjątkowo boleśnie (bóle w krzyżu straszne, zawroty głowy, oblewały mnie poty, biegunka), a do tego jak na moje standardy wyjątkowo obfita. Dzisiaj już 5 dzień, kiedy normalnie wszystko się kończyło, a ja nadal mam napady skurczy, biegunki i leci ze mnie bardzo jasna krew w w sumie w ilości jak 1 czy 2 dnia cyklu. Koleżanka mi podpowiada, że to mogła być ciąża biochemiczna. Martwi mnie ta krew i nie wiem, iść do lekarza jutro, jak jeszcze krwawię, czy na razie spokojnie poczekać? Kiedy się zacząć martwić?

sorry że tak wprost ale miałaś w tej krwi takie duże skrzepy czy nie?

Gość gość
miałam bardzo duże skrzepy. Teraz na zmianę, albo mówiąć brzydko - brązowa wydzielina, albo takie napady skurczy z bardzo jasną krwią..

Gość gość
więc mogła to być ciąża biochemiczna.

Gość gość
ciaza biochemiczna konczy sie jak normalna miesiaczka, ja w zyciu mialam kilka takich ciaz, krwawienie po niej jest obfitsze i bardziej bolesne ale po miesiaczce wszystko wraca do normy juz w kolejnym cyklu

Gość gość
Idz jutro na bete jak bylas w ciazu to powinna wyjsc jeszcze wyzsza

Gość gość
ale ile to powinno trwać? bo nic nie jest lepiej. zaczynam się martwić, że może mój organizm nie daje sobie z czymś rady. ale może to normalne? kiedy zgłosić się do lekarza? nie wiem za bardzo co robić, nie chcę panikować, bo może ktoś tak miał i po prostu tak to wygląda?