Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Drugi facet problem z błoną

Polecane posty

Gość gość

A więc tak. Miesiąc temu straciłam swoje dziewictwo z facetem. Było trochę krwi i bólu. Potem kochaliśmy się kilka razy i krwi już nie było. Wczoraj kochałam się z innym facetem i podczas stosunku pojawił się ból i krwawienie. Zdecydowanie większe niż za pierwszym razem. Drugi facet miał zdecydowanie większego i grubszego penisa. Czy to znaczy, że poprzedni tylko "naderwał" błonę a wczoraj pękła dopiero całkowicie bo był grubszy penis?

Gość gość
ile masz latek?

Gość gość
A o jakim problemie piszesz? Juz po twojej blonie.:D No chyba, że trzeci tez ja przerwie, to będzie znaczyło, że błona ci odrasta. ;)

Gość gość
Ja miałam pierwszy raz z dwoma kolegami od razu.I masz rację,ze nie do końca rozerwie błonę mniejszy członek.Pierwszy ,który we mnie wszedł to był mniejszy bo z nim chciałam stracić cnotę,a drugi miał mnie zaspokoić bo ma większego k****a.Oboje się na to zgodzili.Tan z mniejszym jest moim mężem nigdy nie wyrzucał mi tego trójkata bo on mnie rozdziewiczył.Gdy po nim wszedł drugi z dużym k*****m miałam większe krwawienie i mocniejsze doznanie jęczałam mocno mając pełną rozkosz.A przyszłemu mężowi robiłam loda by mu postawic na baczność do drugiego razu.Nie czułam bólu bo może z powodu mocnego podniecenia z dwoma chłopakami.

Gość gość
0/10

Gość gość
Taaa, a świstak siedzi i zawija w sreberka:D 🖐️

Gość gość
To ja autorka. Naprawdę, poprzedni facet miał niedużego penisa, tzn. miał wąskiego. Coś tam krwi poleciało, ale nie dużo. Ból też był niewielki. Teraz jak kochałam się z tym drugim to było inaczej. Miał bardzo grubego penisa. Jak mi wkładał to czułam ból i pojawiło się mnóstwo krwi. Zdecydowanie więcej niż poprzednio. I tak sobie myślę, skąd to krwawienie i ból. Czy wtedy błona została tylko naderwana, albo nie rozerwana do końca.

Gość gość
Autorka Tobie wierzymy☺ Tylko ten wpis z godz 17:54 nas osłabił. :O