Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mamy z 2 malych dzieci ile spicie?

Polecane posty

Gość gość

Wystarcza wam to? Ja spie ok 5 hna dobe - z przerwami. Mam noworodka i 2.5 latke.

Gość gość
A w życiu! Mam bliźniaki 2,5 letnie i zarwane noce miałam do 3 m-ca ( w sensie pobudka, nakarmienie- spanie- tak co 2 h). Po 3 m-cach wszystko wróciło do normy, dzieci spały do 6-7.00 rano, kładłam ich spać ok. 19.00- owszem, niedosypiałam, ale to głównie ze swojej winy (bo się zbyt długo zasiedziałam przy TV, z mężem...itd).

Gość gość
od 22 do 7dmej ale z mnostwem przerw :/ Od 3 lat nie przespalam ani jednej nocy bez pobudki :(

Gość gość
Ja mam 2,5 latkę która śpi od 21 do 7-8 rano budzi się raz na miesiąc w nocy. I 3 tygodniowego noworodka, który wstaje co 3h na karmienie, ale po 15 minutach zasypia spowrotem, więc się wysypiam w miarę.

Gość gość
Moja trzylatka spi zwykle od 20 do 7. Niemowlak spi od 20 do 8, budzi sie na karmienie okolo 11 i 3. Czasami czesciej. Kp, synek spi w dostawce lub ze mna, wiec podaje mu piers i zasypiam. Corka byla od poczatku na mm i spalam mniej. Jak juz sie wybudzilam, zeby zrobic mleko to ciezko mi bylo zasnac.