Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czo robię źle w swoim związku ???

Polecane posty

Gość gość

Mam na imię Andrzej mam 16 lat a moja dziewczyna 14 jestesmy w związku 2,5 miesiąca A otuz do rzeczy dziewczyne mogę dotykać w te miejsca... Ale ja nie chce a ona mi pozwala ba ona tam lubi :/ nie chce jej zrobić krzywdy ani żeby miała żal do mnie. Wiem ze to do końca zgodne z prawem... Wczoraj nie było rodziców w domu zaczęliśmy się całować na luzku w pewnym momencie powiedziała ze mugl bym zdjąć bluzkę zrobiłem to co mnie poprosiła weszlismy pod luzko po 5 minutach ona dzieła bluzkę i stanik.... Byłem przerarzony a zarazem szczesliwy bo mogłem poczuć jej ciepło :/ po kolejnych 10 minutach przytulania wzięła mojom rękę i wysunęła pod swoje majtki a dalej się domyslacie..... Nie było sexu odrazy mowie nic wiecej!!!! Jako osoba starsza NW czy nie przegiolem i nie powiedziałem stop rzeby tam nie wkladala mojej ręki... Teraz nie wiem czy nie ma do mnie żalu czy cos innego bardzo mi na niej zależy proszę po muszce :'(

Gość gość
Delikatność minetka i lizanie z ssaniem piersi czy cipki.

Gość gość
Jeżeli po dwóch miesiącach chodzenia wkłada twoją rękę między swe uda w wieku 14 lat to obrażona nie jest a moim zdaniem wie co jej potrzeba i niedługo będzie chciała żebyś ją bzyknął

Nicz:) masz gorącą dziewczynkę i tyle:) łatwiutka bardzo więc pewnie zamoczysz lada moment i odstawisz :-O i pomyśleć że w tym wieku człowiek marzył o świętym spokoju i czytał Tajemniczy ogród:-O :-O jest instrument musi być guma:) jako matka Ci to mówię;)

Gość gość
Ale na to jest za wcześnie :/ Priorytetem jest wykształcenie i znalezenie dobrej pracy.

Gość gość
Młody, nie p*****l kocopołów, nie robicie nic złego, będziesz się martwił jak przyjdzie czas na penetrację - zabezpieczenie itd. Poznawajcie swoje ciała, szanujcie się i kochajcie ....

Gość gość
A przede wszystkim kup sobie słownik ortograficzny i naucz się poprawnie pisać!

Gość gość
Oboje popełniacie poważny błąd. Nie bierzecie pod uwagę, że seks może się wiązać z pewnymi konsekwencjami, do których oboje nie dorosliscie i przez dobrych kilka lat nie dorośniecie. A prezerwatywa nie jest w razie czego zabezpieczeniem o stuprocetowej pewności.