Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tośka18

Czy na osiemnastkę chłopaka pasuje czerwona sukienka z czarnymi szpilkami ?

Polecane posty

Gość Tośka18

Prosze pomóżcie ;d

Gość gość
nie ma znaczenia stroj, wazne ze mu dasz dooopy i o*******esz :) mozesz sie nawet przebrac za ludzika Michelin :)

Gość Tośka18
"gość" jesli nie masz nic ciekawego do powiedzenia to sie nie wypowiadaj !!!!!!!!

Gość gość
A jak będzie odprawiał te osiemnastkę? W domu w gronie rodziny, w pubie ze znajomymi, w restauracji?

Gość Tośka18
W restauracji na ok. 50 osób. Znam paru jego znajomych, ale będzie też tam rodzina jego i nie chciałabym odstawać;p

Gość gość
W takim razie jeżeli sukienka nie krzyczy "bierz mnie tu i teraz" to spokojnie możesz iść. Ja narzuciłabym jeszcze jakiś żakiet albo sweterek w czarnym kolorze.

Gość Tośka18
Sukienka raczej jest skromna :) z łańcuszkiem takim złotym, na 3/4 rękaw i nie jest krótka tylko tak delikatnie przed kolano . Dzięki za rade :)

Gość gość
najlepiej to sie ubierac i zachowywac jak ta panienka z fimika a facet nigdy nie zdradzi i kazdy sie zakocha bez pamieci 333 www.youtube.com/watch?v=v3ruLZoFe44

Gość gość
Byłem w zeszłym roku na x osiemnastkach. Dziewczyny zawsze ubierały sukienki: obcisłe; proste; kolorowe, stonowane; różne ;) Co kto lubi; niekoniecznie skromne :) Stroiły się jak na oficjalne okazje, szykownie :) Dlatego myślę, że spokojnie możesz się pokazać w takim stroju.