Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kobieta Rzeszów

Zakochana kobieta

Polecane posty

Gość Kobieta Rzeszów

Zakochałam się w bardzo młodym facecie.....jakiś absurd! Sama nie wierzę, że to się stało...Ja 39 lat, on 25 lat....poznaliśmy się na imprezie...spodobaliśmy się sobie, choć mieliśmy świadomość "charakteru" relacji. Chcieliśmy zobaczyć jak to jest....ja z tak młodym facetem, on z dojrzałą kobietą. No i poszły konie po betonie....Absolutnie nikt nikomu nic nie obiecywał, czysty "układ"....a jednak to mi się emocje wymknęły spod kontroli. Relacja w zasadzie zakończyła się ponad miesiąc temu, myślę, że się przestraszył. To bardzo atrakcyjny młody człowiek (z opinią niewiążącego się z kobietami) i chyba może mieć niemalże każdą kobietę/dziewczynę. Mimo końca... ja ciągle nie mogę dojść do siebie. I kiedy już mi się wydaje, że trzymam pion, coś się wydarza....a to miłe życzenia z całusem z okazji Dnia Kobiet, ale sądzę, że to z grzeczności....ale cholera jasna po co mnie zapraszać do znajomych na facebooku! I mnie....kobietę, która teoretycznie powinna znać życie i siebie....daje pieprzoną nadzieję nic nie znaczące zaproszenie na fb! Powiedzcie...po co się to robi??? I to akurat wtedy,kiedy już nie ma relacji! Kiepsko to widzę....rekonwalescencja może być długa i bolesna....

Gość gość
Hej kobieto. jestem w takiej samej sytuacji i chetnie bym z Toba pogadala ale na osobnosci.

Gość gość
Jaka jest Twoja historia?

Gość Kobieta Rzeszów
Jaka jest Twoja historia?

Gość gość
są tacy co na fejsie mają po 5 tysiecy. zaproszenie na fejsa nie ma najmniejszego znaczenia.

Gość Kobieta Rzeszów
Z tym fejsem to prawda, ma ogromną ilość ludzi wśród znajomych, tylko zastanawia mnie fakt, dlaczego teraz, kiedy relacji już nie ma, dlaczego nie na początku znajomości? Pewnie chwytam się brzytwy...jak tonący...

Gość gość
miał kaprycho lub zostwia sobie furtkę obciągającą.

Gość gość
mnie tez to spotkalo.

Gość Kobieta Rzeszów
Mam pewien problem,czuje od siebie zapach stolca i mam straszny oddech z ust nawet zaraz po umyciu zebow.Bylam juz u roznych lekarzy,ale nikt nie moze zdiagnozowac co mi naprawde dolega a z problemem borykam sie juz od dziecka.Przyznam ze kiedy zrobilam sobie detox proble z oddechem troche sie zmniejszyl,ale zaraz potem powrocil,chciala bym to jakos zwalczyc,ale niestety zaden lekarz dotej pory nic mi nie pomogl,robilam tez badanie na refuks ale nic nie wykazalo.Prosze o pomoc

Gość gość
a czy na fejsie Ci coś pisze albo lajkuje, czy tylko zaprosił ? coś mu odpowiadasz na te życzenia (np. Dzień Kobiet) ?

Gość gość
myślę, że nie powinnaś przywiązywac do tego wagi z kilku powodów. Sms wysłał na pewno z grzeczności, albo dla flirtu i jeżeli będzie chciał coś więcej i na poważnie to napisze to Tobie wprost zaprosi gdzieś etc. Zaproszenie na FB też nic nie znaczy - po prostu akurat teraz miał na to ochotę, dzisiaj ludzie zapraszają na fb kogo popadnie, nawet nie znając osób. Po prostu ma Cię w galerii znajomych. Nie rób sobie nadziei, ale oczywiście życzę Tobie, żeby wszystko się rozwinęło po Twojej myśli.

Gość Kobieta Rzeszów
Na fejsie jest bierny, nie lajkuje...w zasadzie nikogo!;) Nieważne! Jesteśmy w kontakcie, dziś też mieliśmy i obracamy się w tym samym środowisku...to sprawia dodatkową trudność w zamknięciu tematu z mojej strony. Faktycznie... to grzeczny, młody człowiek i szczęściarą będzie kobieta w której się kiedyś zakocha. A mi pozostaje zażyć najlepszego medykamentu czyli dać sobie czas...