Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rafffff6

Z dziewczyny w koleżankę na sex

Polecane posty

Gość rafffff6

Byłem 1,5 roku z dziewczyną dużo młodszą od siebie (jest w szkole średniej). Nagle coś w mniej wygasło. Zaczęła chodzić więcej na imprezy, mówi że mnie kocha i tęskni, ale wątpi czy wróci. Po dzisiejszym dniu u mnie zaproponowała bycie znajomymi na seks tylko. Co o tym myślicie? Dlaczego tak jest? Domyślam się, że brakowało jej wolności trochę, bo trochę zazdrosny byłem. Chciałbym żeby wróciła jeszcze, mówiłem, że nie będę jej ograniczać. Co o tym myśleć?

Gość gość
powiem ci z mojego doswiadczenia , ze wlasnie zazdrość , za duzo spędzania czasu razem , powodowało u mnie ze uczucie wygasało ... w kazdym związku moim ... czasem szybciej , czasem troche dłuzej to trwało .. ale zawsze tak samo ... mozde on tez tak ma .. az do ostatniego faceta ... który mieszka 500 km ode mnie , widzielismy sie raz na tydz , czasem , dwa i było mi mało ... za mało .. . ale chyba mu sie znudził taki zwiazeek na odległośc ... bo coraz rzadziej pisał nawet smsy .. a kiedys dziennie wymienialismy ich duuzo .. i gdzie ja znajde drugiego takiego ... :(