Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

krostki po truskawkach

Polecane posty

Gość gość

tak mi się wydaje, tesciowa dla truskawki mojej 2 letniej córce jest zsypana, czym to smarować?

Gość gość
Truskawki o tej porze to nie zbyt dobry pomysł. Podaj córeczce wapno calcium w syropie i posmaruj ją kremem latopic, jest przeznaczony dla alergików i dzieci z azs. U mojego synka bardzo pomaga, wygładza skórę, nawilża i zmniejsza świąd.

Gość gość
jak ania miała roczek to miała zmiany atopowe ale jakos samo przeszlo wiem ze truskawki to zly pomysl, poklucilam się z tesciowa kupie ten krem w rosmanie?

Gość gość
Wszystkie kosmetyki latopic, krem, emulsje do kąpieli i emulsje do ciała kupisz tylko w aptece, mają przystępną cenę. Skoro Twoja córka miała kiedyś problemy skórne to może powinnaś pójść z nią do alergologa, wiesz że nieleczona alergia pokarmowa może doprowadzić z późniejszym wieku do zmian w układzie oddechowym, np. astma.

Gość gość
nie wiedzialam

Gość gość
poczytaj o marszu/maratonie alergicznym pozdrawiam

Gość agacia34
Mam podobny problem po truskawkach. Jeśli to alergia, to może ktoś zna jakieś tabletki, które złagodzą dolegliwości?

Gość gość
Calcium albo Fenistil w kroplach

Gość gość
O tej porze to pewnie od tej chemii, którą zawierają te "owoce" a nie od samych truskawek.

Gość gość
podaj calcium lub fenistil, kropelki i NIE podawaj/ NIE pozwól truskawek o tej porze roku jeść dziecku, bo co w nich jest??? Może byc uczulone na truskawki, zobaczysz w sezonie