Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uunikkki44

unikanie przez fb po wyznaniu uczuc

Polecane posty

Gość uunikkki44

Historia ma się następująco - wyznałem kobiecie uczucia no i zaczęła mnie unikać. Zjawisko powszechne i nie dziwi mnie, jednak unika mnie także na fb - jak ja się loguje, to ona natychmiast wychodzi, i odwrotnie, jak jestem zalogowany i akurat ona się zaloguje, to mnie widzi i natychmiast się wylogowuje. Dodam że jesteśmy już dojrzałymi ludźmi po 30 i po moim wyznaniu nie molestowałem jej na fb - nie piszę wiadomości, nie komentuję nie lajkuję. O ile z unikaniem w realu się liczyłem, o tyle to unikanie na fb jest dla mnie dziecinne, frustrujące i poniżające i się zastanawiam, żeby ją usunąć ze znajomych. Z drugiej strony to także uważam za dziecinne i nie chcę wyjść na buraka. Czy to normalne zachowanie, żeby dojrzała kobieta tak się zachowywała ?

Gość gość
też tak miałam . Dlatego skasowałam facebook i jakoś żyje . Też się zastanawiałam nad takim zachowaniem i powiem szczerze ze nie które dzieci sa bardziej dojrzale niż niektórzy dorosli. Inaczej nie umiem tego wytłumaczyc .

Gość gość
może Ci się wydawać bo dziewczyna może wchodzić tylko na chwilę żeby sprawdzić wiadomości. Ja tak robię.

Gość gość
Dupa sranie. Unika cie czyt nieodwzajemnia .Daruj sobie

Gość gość
rozumiem, że nie odwzajemnia, ale czy nie lepiej ją skasować ze znajomych. O to mi chodzi. Ja gdybym miał tak unikać, sam bym usunął osobę, a nie takie cyrki odstawiał.

Gość gość
To juz zalezy od ciebie. Ale jak ktos ma cie w d.... to po co ci taka osoba

Gość uunikkki44
dokładnie tak uważam, już przeboleję, że nie odwzajemnia, ale takie traktowanie jest poniżające. Pierwszy raz w życiu usunę kogoś ze znajomych ....

Gość gość
Nie przejmuj się jak będzie chciała to się sama usunie Może ma wyrzuty sumienia i jest jej przykro. Myślę że usunięcie może być nie miłe

Gość uunikkki44
Wyrzuty sumienia to ja mam, że się odkryłem tam , gdzie nie powinienem. Ona ma wyrzuty ? Z jakiego powodu. Wiem że to nie jest miłe, ale też nie chcę ograniczać jej swobody, bo w końcu moja obecność, nawet wirtualna, jest dla niej problemem, wiec z usunięciem osoby, problem się rozwiąże ... tylko to takie dziecinne , jak w przedszkolu i dlatego się zastanawiam.

Gość gość
Taaa I po co ma sie wqrwiac.

Gość gość
To tylko Fb ja pierd.....

Gość uunikkki44
no właśnie, tylko FB, i dlatego w tym jest największy problem. Może jej napisać, żeby mnie usunęła, jak jej przeszkadzam, albo ja to zrobię ?

Gość gość
dziecinada

Gość gość
Ty nie powinieneś się przejmować że się odkryłeś dobrze że ona wie. Ale jej na pewno jest przykro że nie ma wzajemności. Powinno być jak dawniej może jeszcze coś poczuje, lepiej Ci się przyjży

Gość gość
Hmm.a nie pomyślałeś. ze np.ona może teraz ma taki oktes że nie wchodzi na fb.bo nie ma wolnego czasu?.sisi.

Gość gość
ona zachowuje sie dIecinnie to fakt ale jesli usuniesz ją z kontaktow to bedziesz jedzcze bardziej dziecinny.

Gość uunikkki44
chyba po prostu dam sobie spokój z fejsem na jakiś czas ... :) nie będzie niezręcznie....

Gość gość
:) problemy współczesności :)

Gość gość
Mają ludzie problemy:)Kto by pomyślał,że facet po 30 przejmuje się fejsem.

Gość gość
Skasuj konto i będzie spokój