Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zmiana etatu w ciązy

Polecane posty

Gość gość

Po jakim czasie najlepiej iść na zwolnienie lekarskie w ciąży gdyż cały etat będę miała od marca?

Gość 11agatka94
Mam tak samo. Według prawa możesz po 30dniach ale radzi się po 3miesiacach żeby zus się nie przyczepil.

Gość gość
Ja siedzialam na zwolnieniu cala ciaze, nikt sie nie przyczepil ale mialam caly etat. Wam radze przepracowac trzy miesiace na pelnym etacie gdyz wasze l4 bedzie wyplacane liczac srednia z ostatnich trzech miesiecy.

Gość gość
po zmianie etatu L4 wyliczane jest od zmiany etatu. nie bierze sie pod uwage zarobkow ktore byly przed zmiana

Gość gość
Pracodawca obiecuje cały etat od stycznia a jest marzec niemoge go do niczego zmusić . Jakie grożą mi konsekwencje jak pójdę na zwolnienie za raz po zmianie etatu?pozdrawiam

Gość Studentka Dietetyk
Witam, jestem studentką Dietetyki i pisząc pracę magisterską, zbieram ankiety od mam dzieci w wieku około 1,5-2 lata. Ankieta jest anonimowa a jej wypełnienie potrwa kilka minut. Zebrane dane bardzo mi pomogą w napisaniu pracy. Bardo proszę o wypełnienie :) http://www.ankietka.pl/ankieta/177571/wplywu-zywienia-i-stylu-zycia-kobiety-w-ciazy-na-mase-urodzeniowa-i-zdrowie-dziecka.html