Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pani tzn woda

maz z Indii a jego rodzina

Polecane posty

Gość pani tzn woda

Mam pytanie do kobiet zwiazanych z mezczyznami z Indii . Jak ukladaja sie wam relacje z rodzina meza ? \ Jestem bardzo ciekawa waszych opinii. Moj maz jest Punjabi i np z jego rodzicami mam maly kontakt jedynie troche z jego Mama przez telefon ale jej angielski jest na srednim poziomie takze brakuje czasem tematow zeby swobodnie porozmawiac. Natomiast za rodzenstwem meza nie przepadam i vice versa. Zlosliwym komentatorom z gory bardzo uprzejmie dziekuje za ich krytyke ale w ogole nawet nie bede czytac zlosliwych komentarzy Natomiast chetnie porozmawiam z dziewczynami w zwiazkach jak ja :-)

Gość gość
Ooo a mozna zapytać autorko gdzie się poznaliście:))?

Gość gość
w UK

Gość gość
Pandzabi o k..a co za tepy czlowiek... bialych angoli juz nie bylo ? Ani murzynow? Niektore polki sa takie naiwne i latwe...

Gość gość
a ty kuzwa zo piszesz za bzdury ze niby kazdy bialy angol czy murzyn to lepszy od punjabi ?co masz na to gwarancje ? angole to ja nie wiem ale znam samych cpunow i pedzi mam jednego normalnego kolege anglika i tyle murzyni tylko o seks z biala im chodzi poprostu szukaja odmiany a na staly zwiazek muszyni sie nie nadaja chociaz napewno sa wyjatki ja znam same samotne matki z Nigerii bo ojcowie dzieci poszli sobie w sina dal

Gość gość
bla bla staratata tata blaaaaaaaaaaa

Gość gość
Toś sobie wybrała niżej w hierarchii kandydatów na męża to już chyba tylko stoją ahmedy z ISIS i leniwe tępe bambusy

Gość gość
masakra ta co jest z angolem n*********la na polakow ta co am ciapatego zrowna z zeremwszystkich angoli odcpunow i najgorszych cepow murzyni tez nie ludzie w jej mniemaniu tylko ciapaci sa porzadni i wartosciowi ...ktos sie na to da nabrac ?

Gość pani tzn woda
wlasnie zerknelam n moj temat i nawet nie czytam tych wypocin ale widze ze atakuja mnie hejterzy SOS SOS sos sos MAYDAY !!!!!!!!!!!! pozdrawiam was hejterzy srodkowym paluszkiem :-)

Gość gość
apropos gdzie jestes za granica?moze sie umowimy na kawcie :D

Gość gość
Przepraszam że nie na temat, ale mam pytanie. Otóż kiedyś opiekowalam się dziećmi których ojciec pochodził z Bangladeszu. Byly dwie dziewczynki, zaczęłam pracę jak mama była z drugą w ciąży i byłam na bieżąco z badaniami itd. Czy to prawda że takie dzieci rodzą się mniejsze? Kobieta mi opowiadała że przy dwóch ciazach miała mylnie wyznaczony Termin porodu z powodu wielkości płodu.

Gość gość
moglbymsie wysmarowac pasta do butow grii grii grii :D po pandzuubi tez juz coss nawijam haha porazka z tym ciapuchem normalnie angoli bialych nie bylo szok same cpuny w anglii mieszkaja jak to sie nazywa hejtowanie ? :D

Gość gość
Weź sobie tego paluszka i puknij się w łeb najlepiej parę razy Powodzenia z curry smrodem i jego jigi jigi rodzinką :D

Gość gość
Acia acia wpadlas do sracia :D

Gość gość
pocalujcie wy sie wszyscy w d**e p********i rasisci z takimi tekstami wspolczuje autorce tematu wy myslicie ze co takie jestescie piekne wspaniale i madre tlenione czy na platyn farbowane maszkarony czy inne rude jolki tipsiary po zawodowkach z pierdziszewa malego eat your s**t darlings

Gość gość
Pewnie, ze sa zazdrosny paszkwilu. Żaden Polak badz Europejczyk nie chciał, to brudnemu, ciapatemu obciągnąć zostało.

Gość gość
ty tam u gory dowiedz sie co poszczegolne slowa znacza w jezyku polskim bo paszkwil to nie jest zle okreslenie osoby tylko to slowo ma zupelnie inne znaczenie polecam slownik lub encyklopedie wiesz co to w ogole jest encyklopedia ??? co mialas / miales z polskiego w podstawowce ? pewno ledwo dopuszczajacy hahaha jak chodzi o obciaganie to chyba mowisz o sobie ....za ile ciagniesz druta ?

Gość pani tzn woda
ona pewno obciaga tylko Polakom i Europejczykom bo sa the best wedlug niej a mnie oni nie chcieli jak sama napisala tylko mi moj maz Punjabi pozostal ohh jak sie ciesze :-D pisz pisz dalej swoje glupie teksty wyzyj sie on line

Gość gość
Ej ty mądralo z pujibi czy z innego ciapakowa, słyszałaś o czymś takim jak kokwializm? Jestes paszkwilem i to tak brzydkim, ze tylko ciapaty brudas chce cie rochac. Bleee

Gość gość
Ja mam meza hindusa i moi tesciowie sa wspaniali. Owszem ciezko jest nam sie niekiedy porozumiec bariera jezykowa, ale nigdy nie spotkalam sie z ich strony z jakimis negatywnymi reakcjami czy komentarzami. To, ze meza rodzenstwo dokucza czy komentuje niekiedy ironicznie lezy w kulturze i oni tak juz maja wiec nie nalezy sie przejmowac i brac do siebie. Wiadomo jest to zupelnie inna kultura, religia ale jesli jest sie otwartym na swiat, to nie widze problemu.

Gość gościowaa
Moi tesciowie srednio mowia po angielsku, ale nie moge zlego slowa powiedziec na nich. Sa bardziej tolerancyjni niz nie jedni europejscy rodzice, nie oczekuja zadnych pieniedzy/pomocy od meza mimo iz w Indiach czesto jak sie ma syna w Europie, to sie oczekuje pomocy materialnej. Raczej z nimi nie rozmawiam, tylko zdawkowe, podstawowe informacje, jesli cos konkretniejszego to maz tlumaczy. Ale byli w Polsce na slubie razem z bratem meza, i bardzo im sie podobalo. Z reszta sa juz przyzwyczajeni do euroejskiej kultury, bo brat tescia od kilkudziesieciu lat mieszka w UK i regularnie ich zaprasza tutaj. Maz tez Pendzabczyk etnicznie, ale pochodzi z innego stanu. A do wszystkich zyczliwych rasistow: chocby mi tysiac osob codziennie powtarzalo, ze moj maz to 'nizsza kategoria' nic mnie nie ruszy, bo kilka lat i przezyc z nim wystarczylo, zeby sie przekonac, ze to jeden z najlepszych facetow jakich w zyciu poznalam.

Gość gościowaa
Gratuluje gościowi kultury osobistej. Nie jestem żadnym "posrańcem", u mnie w rodzinie i wśród znajomych się takich określeń nie używa, ale podejrzewam, że dla gościa to codzienność. W każdym razie autorkę tematu obchodzą moje stosunki z rodziną męża, tak więc jej odpowiadałam :)

Gość gość
hey , chwala ci Panie ze sie wreszcie normalna osoba odezwala czyli gosciowa . Rodzice mojego meza oczekuja od niego pomocy materialnej od czasu do czasu. Siostry mojego meza raczej sie nie interesuja swoimi rodzicami co wydaje mi sie dziwne . W ogole nie przepadam za 2 siostrami mojego meza, jednak mam z nimi poprawne realcje . Gosciowa gdzie mieszkasz w UK ???

Gość gościowaa
Mieszkam w okolicach Londynu (zachód). A co do pomocy materialnej to jest tak, że to syn powinien zajmować się rodzicami na starość, siostry już tak jakby wyszły z rodziny do rodziny swojego męża, dlatego One nie będą im pomagać, bo razem z mężem swoim zajmą się jego rodzicami. Niestety tak to działa w większości tradycyjnych rodzin.

Gość pani tzn woda
sluchaj czlowieku jesli cie ten temat osobiscie nie dotyczy to po co sie tu udzielasz i jadem plujesz powiem ci tylko tyle ze w rodzinie mojego meza jego siostra jest pierworodna i ma 42 lata takze jakos nikt jej nie udusil ryzem .... daj spokoj zlosliwy czlowieku zajmij sie czyms po co w ogole tu zagladasz na ten temat i jeszcze jedno moj maz powiedzial ze nie wazne czy corka czy syn najwazniejsze zdrowie u dziecka tak gosciowa slyszalam ze corki po slubie zajmuja sie w razie czego tesciami

Gość gość
Kurefko ale w ich kulturze, to jest normalne zachowanie. Przecież oni z Brytyjczykami o to walczyli w XIX w by moc mordować dziewczynki. Teraz slyszalem, ze na wioskach panuje nowa moda u nich. Gwałcą młode nastolatki zbiorowo i na drzewach wieszają. Widzę, ze imponuje ci ich ciapaty sposób bycia.

Gość gościowaa
W Anglii aborcja jest legalna, w Polsce walczą o to usilnie... Matki w beczkach dzieci chowają i co? To znaczy, ze Ty też tak robisz, bo z Polski pochodzisz?

Gość gość
Idiotko,jestes dla niego przepustka do Europy a dla rodzinki dojną naiwną krowa. Obys sie ocknela.