Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bimber z marihuany???

Polecane posty

Gość gość

sprawa ma sie tak mój wuja kupił maszynke do krecenia bimbru na allegro mam taki pomysł zrobić bimber na marihuanie tzn. ta kadź do gotowania zacieru ma 17litrów i więc tak jak bym mial z 15 gram zioła i 10gram bym poświęcił na zrobienie zacieru a 5 gram bym zalal już czystym alkocholem z 17litrów zacieru bedzie około 1litra czystego alkoholu ale nie wiem czy walienie maryśki do zacieru to nie bedzie błąd bo niby THC rozpuszcza sie w alkoholu a zacier gotowy do gotowania ma w sobie około 20% alko. to dobrze ale czy podczas destylacji THC też by parowało razem z alkoholem?? czy może kupić tylko 5gram i zalać alkoholem i niech postoji ze 3dni i spożyć??

Gość gość
ty chyba sie czyms narkotyzujesz naprawde?

Gość gość
no jaram maryche czy to jakieś zło czy co??

Gość gość
LEpsze efekty masz polaczenie denaturatu 94% z donner super mocnym 9% lepsze efekty niż po marihuanie

Gość gość
tak napewno będe dykte walił z jakims donerem chyba ty

Gość gość
mj tylko do palenia, ja nie zmosze palić wiec próbowalam różnych opcji i ciasteczek i naparu i żułam sobie majkę i co i lipa, no moze ciasteczka lekko pokopały ale na 10 małych ciasteczek poszły 2 gramy,a 2 gramy to ja mam na 2 tygodnie codziennego wieczornego relaksu

Gość gość
Mowie ci sprawdz dykta ogólnia oczyszcza organizm z toksyn a donner super mocne 9% za 2zł poprawiaja nastroj an dokładke!

Gość patreszko
Akurat takiego nie kojarzę, ale zobacz - http://bimbrownicy.pl/ Sprzęt do tego można normalnie kupić, ale jak to wygląda prawnie? Mogę normalnie go pędzić na własne potrzeby? Nikt się nas nie czepi?

Gość dwojka na 2 tygodnie...

2 gramy na dwa tygodnie??

wow

ja z 2 to jointa krece 😄