Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pa Szczurek

zostać czy odejsc

Polecane posty

Gość gość
2 dzieci, 3 w drodze, psuje sie od 3 miesięcy :o no comments

Gość gość
Nie miesci mi sie w glowie to co wyprawia twoj maz. Wspolczuje ci z calego serca

Gość gość
studentka do pomocy jestes slepa powiedzial,ze do pomocy a to wyglada na romans

Gość gość
Skoro go denerwuj*****agan po dziecku to czemu chcial 3.pocielo cie-po co ci tyle??

Gość gość
Nie pisz po co jej tyle dzieci. Czasami tak jes ze.zabezpieczenie nawali Ja sama mam troje. Dwoch planowanych i trzecie urodzilam teraz w wieku 40 lat i myslisz ze bylo plamowane. Nie !!!! Ale zabezpieczenia czasami nawalaja, wylalam morze lez ale nie usunelam i nie oddalam. Maluszek ma 1.5 roku i jestem taks szczesliwa ze go mamy. Taki maly kochany pietaszek biega wdrod tych duzych. Ale ja mam kochajacego meza. Autorce tematu wspolczuje; pewnie tez nie planowala trzeciego dziecka ale co ma teraz zrobic? Zabic !!.bo maz palant. Nikogo nie obwiniam za cala sytuacje tylko jego. Masz dzieci zone to szanuj ich bo jak zabraknie to zrozumiesx co straciles ale bedzie za pozno

Gość gość
zastanawiam sie czemu taki czepliwy dzieci robia balagan, ona w ciazy nie nadąży. ile maja starsze? 5 latek moze juz posprzatac? nadal nie wiem czemu ktos decyduje sie na 3...

Gość gość
a w czym problem bo chyba spoko wszystko jest tylko facet tylko pewnie ma kogos na boku 333 www.youtube.com/watch?v=v3ruLZoFe44

Gość gość
mezczyzna nie daje rady i nawala. przychodzi do domu i chce sie wyżyć, dlatego że szuka kogos na kogo zwali winę. 'ze ona tez jest do d**y' skad to wiem? ano mój tak robi jak nie daje rady i nawala. a mam tak co miesiac taki wesoly tydzien.

Gość gość
Nie wiesz czemu decyduje sie na 3? Przeczytaj post powyzej a zrozumiesz. No moze ty bys usunela na miejscu tej kobiety, ale ona ma serce w przeciwienstwie do ciebie. A po co rodzica potrzebna bylas ty??? Taka zimna i bez uczuc

Gość gość
Dlatego ja mam jedno i nie chce wiecej.. najlepszy facet moze sie zmienic. Z jednym jakos sobie poradze ale z trojka? Tylko mops zostaje... Znam wiele par z dwojka i trojka dzieci ktore sie rozstaly i kobiety na jedzenie nie maja... Trzeba myslec glowa a nie macica.. Moj tez byl kochany, dziecko chcial bardziej niz ja a teraz zwiazek na wlosku..

Gość gość
A co jak zabezpieczenie nawalilo??? Tez myslalam glowa, nie macica. Mialam usunac??, prosze odpowiedz moja poprzedniczko

A ja jestem ciekawa jak się to dalej potoczy i trzymam kciuki za autorkę i życzę szczęścia i żeby wszystko sie dobrze skonczylo :):*

Gość pa szczurek
Jest w miarę dobrze. Okazało się ze ta opiekunka a romans ale z jego pracownikiem. a chciał udowodnić że sobie poradzi co średnio mu wyszło. W każdym bądź razie nadal długo pracuje i chyba się to nie zmieni. Aczkolwiek niby wszystko pasuje co mówił i to co sprawdziłam ale zawsze pozostaje ta niepewność kiedy facet wraca późno do domu.