Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kiedy na dwor z nowoorodkiem

Polecane posty

Gość gość

Kiedy wyszlyscie 1 raz z noworodkiem na spacer moja mała ma 5 dni ale w domu śpi przy otwartym oknie tzn.czasem bo widać że nie lubi żeby było za ciepło. . Pogoda jest ładna więc trzeba korzystać.

Gość gość
To korzystaj- czas najwyższy

Gość gość
ja urodzilam w polowie lutego , polozna powiedziala ze po tygodniu moge wyjsc z dzieckiem chociaz na 15min i tak stopniowo coraz dluzej . po przewietrzeniu maly lepiej spi.

Gość gość
Ja dopiero po 6 dniach wyszłam ze szpitala :P a z dzieckiem na dwór po następnych 4 chyba.. Po wizycie położnej, ale to też dlatego że padał deszcz dosyć mocno. Tyle ze ja urodziłam w kwietniu i odrazu spacery były dłuższe

Gość gość
urodzilam 1.02 po dwoch tyg byl pierwszy spacer

Gość gość
Ja urodziłam 11.03. Jak przyjdzie położna to zapytam bo nasza mała też właśnie fajnie śpi przy otwartym oknie albo po przewietrzeniu pokoju... a tym bardziej że pogoda się robi. .

Gość gość
już powinna zaliczyć pierwszy spacer nie kiś dziecka. Z grudniowym wyszłam od razu dzień po szpitalu a że byłam tam aż 7 dni to mały mały miał 9 dni jak wyszliśmy na pół godziny był mróz i piękne słońce ,gdybym wyszła normalnie od razu bym z nim poszła ,z kwietniowym wyszłam jak miał 3 dni ,dwa dni w szpitalu 3 już spacer długi spacer bo było pięknie i ciepło.

Mój też miał jakoś ponad tydzień bo dopiero po 5 dniach wyszliśmy ze szpitala. Mi położna mówiła, że jak jest do -5 stopni to można śmiało wychodzić na spacer :) No chyba, że leje i jest silny wiatr to wtedy lepiej odpuścić :)

Gość gość
moja znajoma urodzila 17.01 i nie byli jeszcze na dworze. Masakra jakas

Gość gość
Nam w szpitalu kazali wyjść na drugi dzień po wyjściu więc w 4 dobie. Urodziłam 18 lutego.

Gość gość
wspaniale jest cieszyc sie zyciem kazdego dnia 333 www.youtube.com/watch?v=v3ruLZoFe44

Gość Studentka Dietetyk
Witam, jestem studentką Dietetyki i pisząc pracę magisterską, zbieram ankiety od mam dzieci w wieku około 1,5-2 lata. Ankieta jest anonimowa a jej wypełnienie potrwa kilka minut. Zebrane dane bardzo mi pomogą w napisaniu pracy. Bardo proszę o wypełnienie :) http://www.ankietka.pl/ankieta/177571/wplywu-zywienia-i-stylu-zycia-kobiety-w-ciazy-na-mase-urodzeniowa-i-zdrowie-dziecka.html