Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wycieczki rowerowe

Polecane posty

Gość gość

jezdzicie czasem na wycieczki rowerowe? jak daleko się wybieracie??

Gość gość
ja jeżdżę bardzo często, zazwyczaj około 70 - 80 km, ale zdarza się, że trafiają się trasy po 100 - 120 km

Gość gość
zwłaszcza latem się wybieramy całą rodziną na wycieczki gdzieś dalej, tak na cały dzień. ale że jeżdzą z nami dzieci wybieramy takie lżejsze trasy no i do tego dbamy o rowery :)

Ja uwielbiam jazdy rowerem kilku godzinne nawet, najlepiej po prostej drodze, bo dziewczyny nie lubią pod górkę jeździć, i muszę na wzgórzu na nie czekać:)

Gość gość
o rower trzeba dbać bo wtedy można jeżdzić na nim nawet kilkanaście lat a nie tylko kilka... sama mam nanoprotech któy świetnie się sprawdza zwłaszcza przy wilgoci, rower mi nie koroduje a wszystkie części dziąłają sprawnie

Gość gość
przydatna sprawa! ja zawsze przed rozpoczeciem sezonu odwiedzam sprawdzony sklep rowerowy u mnie na dzielnicy - http://www.trybik.pl/soteshop/category/kategorie maja sporo sprzętu, dobre akcesoria i buty rowerowe, zanim sezon się rozhula mozna wszystko uzupełnić.

Gość Wejherowo
Entuzjastom dwóch kółek z okolic Wejherowa polecam tę trasę: turystyka.wejherowo.pl/s/29-trasy-rowerowe

Gość jartte
Ja już od dawna jak wybieram się na rowerowe wojaże to nie zabieram ze sobą auta tylko korzystam z usług transportu busami lub autokarami. transportowych busów, które mają specjalny bagażnik na rowery. Fajną Taką ofertę znajdziesz znaleźć możesz odwiedzając serwis znajdziesz pod adresem mojerowery.pl/x.php/1,123/Dojazdy-busem.html